| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | çalışmaya tableti aldığım akşam yapmaya başladım ancak vakit darlığından ancak bitirebildim çalışma photoshop cs3 kullanılarak yapıldı tamamen elimin tablet kalemine alışması ve photoshop toollarının tablet üzerindeki tepkilerini görmek için yapılmış bir çalışma herzaman olduğu gibi sıkılıp yarım bırakıp bazı yerleri geçiştirdim ![]() çalışmanın sonunda tabletin photoshop üzerinde kullanımı beni oldukça tatmin etti |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 | |
![]() | Alıntı:
eline sağlık. biraz daha alışırsan daha güzel şeyler çıkacaktır. | |
| | |
| | #3 |
![]() | benimde resim iyi değildir eline sağlık. ben bunuda yapamazdım sanırırm ![]() |
| | |
| | #4 | |
![]() | Alıntı:
ilk denemede sadece çizgilerle birşey çalışmıştım | |
| | |
| | #5 |
![]() | Almış olduğunuz tablette 2 nci denemede gayet iyi bir sonuç yabancı ve yeni bir alete daha alışamamışsınızdır bile. Devam eden çalışmalarınızın daha hoş olucağındanda eminim.. |
| | |
| | #6 |
![]() | Tebrikler abi alışık olmadığınız bir araç için çok iyi bir sonuç çıkarmışsın. |
| | |
| | #7 |
![]() | tablet almayı düşünen arkadaşlar için bi örnek oluştursun en azından photoshop içerisinde kaleminizle uyguladığınız farklı basınçlarda alıcağınız farklı tonlamalar ve çizgi kalınlıkları özellikle çizim ve renklendirmede oldukça işe yarıyor kalemle çizmeye alışık insanlar için tablet bir kurtarıcı gibi bir daha ki sefere Z-Brush programıyla bir deneme yapmak istiyorum vakit bulursam |
| | |
| | #8 |
![]() | ellere sağlık aga |
| | |
| | #9 |
![]() | çalışmanız güzel olmuş tebrik ederim lakin kullandığınız tabletle ilgili merak ettiklerim var logicler hep takılma-atlama problemiyle anılıyor.sizde bu ürünle yaşadığınız sorunları yazarsanız memnun olurum. |
| | |
| | #10 |
![]() | evet diğer başlıkta da bahsedildi ,şikayetiniz oldumu efendim ? paylaşırsanız seviniriz.. |
| | |
![]() | |
| Tags |
| uc logic, tablet deneme, pf1209 pro, pf1209, logic, uc logic pf1209 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |