| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Umut Yolcusu Beni bilirsin,umut yolcusu Derdinide,hissederim keyfinide Sen yorulmayacak, ağlamayacaksan Her türlü yanındayım, her saatte Yapma umut yolcusu, yılma Daldın yine derinlere, Birşey ifade eder mi bilmiyorum ama Gözlerinin daldığı, Ellerinin, uzandığı yerdeyim yüreğimle birlikte... Sende biliyorsun umut yolcusu! Hayatın ışığı gözlerinde Umudun rengi gülümseyişinde Kaybetme, vazgeçme.. Durma umut yolcusu yürü-koş dilediğince gönlünce Şans, güneş gibi doğsun günlerine Ve unutma; Sana kalbin kadar yakınım Yalnız değilsin hisset, elim yüreğinde.... ___ Bu yazı arkadaşım "irm.art" İÇİN yazılmıştır.Güzel olan,herşeyin seni takip etmesi dileğimle,arkadaşım_ ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Sinem... Ağlama demişsin ama inan daha üçüncü satırda sicim gibi akmaya başladı gözyaşlarım. Okudum okudum ve bıkmadan usanmadan okumaya devam edeceğim eminim... Her harfinde kendimi buldum, yitirdiklerimi umud ettiklerimi bana tekrar hatırlattın. Soru işaretlerimin çoğu cevabını burda vermişsin zaten. Ben işte tam bir İrem... yüreğine sağlık kelimeler inan kitlendi. Herşey boğazıma düğümlendi sanki. En güzelide kalbim kadar yakınımda olman ötesi yok! |
| | |
| | #3 |
![]() | yaa irem sen de aynısını bana yapmıştın nasıl oluyomuş cevap verememek ![]() agsl yüreğine sağlık canım. çok güzel ifade etmişsin. İrem bunu fazlasıyla hakeden biriydi zaten... kutlarım. |
| | |
| | #4 |
![]() | haklısın ahmet sanırım senin yaşadığın duyguları yaşadım bende. Canlarım benim çok teşekkür ederim sizlerde herşeyin en güzelini hak ediyorsunuz... |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| umut, yolcusu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |