| | #1 |
![]() | Ünüversitesi grafik 2.sınıf ögrencisiyim Freelance olarak iş arıyorum internet üzerinden iş teslimi yapabilirim.Freehand,Photoshop,Dreeamweaver vs Kurum kimligi,brosür,amblem logo,kartvizit..tasarımı yapılır.. ********* Mesaj Ömer DEMİRBAŞ tarafından (10-08-2008 Saat 05:12:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: iletişim özelden yapılsın |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programlar ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi
__________________ _ 2008 Kolleksiyon... |
| | |
| | #3 |
![]() | işmi Arıyorsun Bende ![]()
__________________ İşin Hilesi Dürüstlük.. |
| | |
| | #4 |
![]() | bende ama yok nasıl bi yerde yaşıyorum anlamadım koca bursada iş yok ve ben hiç iyi değilim bunaldım ![]()
__________________ iş arıyorum ve delirmek üzereyim :.... |
| | |
| | #5 |
![]() | |
| | |
| | #6 |
![]() | Freelance çalışıpta ewde oturanı bende görmedim ilanla Freelance nasıl çalışmayı planlıyorsunuz ki? çevrenize haber salın..kartvizit yapın kendinize 1-2 gününüzü dışarıda şirketleri mağazaları dolaşarak geçirin..ozaman arıyorum nede arıyorumda bulamıyorum dıyebilirsiniz.. yinede bol şans.. |
| | |
| | #7 |
![]() | iş bulmak için ilk önce türkçe sözcükleri doğru yazmak gerek. Bak bakayım hangi sözcüğü yanlış yazmışsın.. |
| | |
| | #8 |
![]() | bayan olduğu zaman hemen işe alıyorlar nedense. Bende bu işten birşey anlamadım |
| | |
| | #9 |
![]() | evet ünü değil üni olmalı ![]()
__________________ iş arıyorum ve delirmek üzereyim :.... |
| | |
![]() |
| Tags |
| ariyorum, arıyorum, freelance, ogrencisiyim, olarak, unuversite, ünüversite, ögrencisiyim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |