| | #1 |
| | Adobe uzun zamandır beklenen CS4 paketini 23 Eylül de piyasaya çıkarıyor...Yurtdışı kaynaklı güvenilir bir kaynaktan aldığımız habere göre en büyük değişiklik pekçok Freehand kullanıcısının dört gözle beklediği çoklu sayfa desteği de eklenen Illustrator CS4´te. Adobe creative suite cs4 Windows tarafı için 64 bit olarak piyasaya sürülecek. Macos için 32 bit olarak yayınlanacak Macosx için 64 bit CS5 sürümüne kaldı. ----------------------------- Mesaj Hande DEMİR tarafından (15-09-2008 Saat 23:13:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: link |
| | |
| | #2 |
![]() | Bilgi İçin Teşekürler |
| | |
| | #3 |
![]() | yanlıs anlamadıysam coklu sayfa desteği nihayet konmus bu surumde bu bircok kullanıcıya kolaylık saglayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | bilgi için teşekkürler |
| | |
| | #5 |
![]() | Yalnız windows 32 bit desteği olmaması üzücü.Hala çoğu sistem 32 bit.Onun için CS3 te kalmayı tercih ederim.Zaten ek bir yama ile cs3 üzerinde multipage özlelliği var. |
| | |
| | #6 |
![]() | guzel haber.. bir girsin piyasayada.. bence baska ozelliklerle eklenmistir diye dusunuyorum..
__________________ BEST SHOOTERS, BEST GRAPHICS |
| | |
| | #7 |
![]() | İllustratorde çoklu sayfa isteğini hala anlamıyorum. Freehand ve coreldeki gibi 40 takla attırarak çok sayfalı iş yapmak insanların neden hoşuna gidecek bilmiyorum. İndesign gibi bir nimet varken neden (eskiler içinde quark) çok sayfa. Master sayfa ve ayrıntılı metin düzenleyiciler olmadan çok sayfalı çalışmak zaten hata. Ve bunlarda illustratore eklenirse Adobe illustrator ile corelin düştüğü hataya düşer. Ben her işi yaparım abi mantığı yani. Sonuç hüsran. |
| | |
![]() |
| Tags |
| adobe, cs4, illustrator, işte |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |