| | #1 |
![]() | illustratorde cizdigim bir calismayi photoshopa alirken tiff olarak mi almam gerekiyor. bozulma olmadan islemi gerceklestirmem icin ne onerirsiniz arkadaslar? |
| | |
| | #2 |
![]() | copy paste yöntemiyle vektor mask seçeneğini tıklayarak yapıştırdığınızda herhangi bir bozulma olmayacaktır.
__________________ _ 2008 Kolleksiyon... |
| | |
| | #3 | |
![]() | Alıntı:
vektor mask secenegiyle paste yap demissiniz ama ben illustratorden calismayi copy yapip photoshopa paste yapmaya calistigimda dedigin secenekler karsima gelmiyor. save as: -smart object -pixels -path -shape layer diye kutu cikiyor ekranima... ben smart object secenegini sectim bozulma coook fazla olmadi.. ama senin dedigin nasil oluyor onuda merak ediyorum? yardimci olursan sevinirim kardes.. | |
| | |
| | #4 |
![]() | photoshoptan illustrator belgesini open diyerek açabilirsin... yani illustratorda çizdiğin bir vektöreli yine illustrator olarak kaydet... photoshoptan open diyerek aç... sonuçta ikiside adobe programı...
__________________ ... |
| | |
| | #5 |
![]() | ai'den eps olarak kaydet ps'de açtığın sayfaya file/place den çağır vektör olarak ps sayfana gelecektir istediğin kadar büyültüp küçültebilirsin sayfa içinde vektör mantığıyla geldiği için hiçbir bozulma olmayacaktır bu ps'nin vektör kullanımında sağladığı kolaylıklardan biridir |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
"could not place because the parser module connot parse the file" diye bir uyari mesaji cikiyor... biraz ayrintili aciklarmisin.. hata mi yapiyorum yoksa bi yerde.. tesekkurler.. | |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
__________________ _ 2008 Kolleksiyon... | |
| | |
| | #8 | |
![]() | Alıntı:
wolphin nickli arkadas soyle demis; ai'den eps olarak kaydet ps'de açtığın sayfaya file/place den çağır vektör olarak ps sayfana gelecektir istediğin kadar büyültüp küçültebilirsin sayfa içinde vektör mantığıyla geldiği için hiçbir bozulma olmayacaktır bu ps'nin vektör kullanımında sağladığı kolaylıklardan biridir bu teknigi bilen baska bir arkadas varsada yardimci olursa sevinriim ![]() | |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
ilginiz icin tesekkurler arkadaslar..
__________________ BEST SHOOTERS, BEST GRAPHICS | |
| | |
![]() |
| Tags |