| | #1 |
![]() | slm arkadsalr bana vektorel gunes cızımı lazım bır fırmanın borşür calısmasında kullanacagım sımdıden herkese tskler hepınıze kolay gelsın. Mesaj Bulut MANASTIR tarafından (18-06-2008 Saat 17:05:58 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | |
| | |
| | #3 |
![]() | teşekkürler sağol... |
| | |
| | #4 |
![]() | cok tesekkurler |
| | |
| | #5 |
![]() | Arkadaşlar bir turizm şirketine logo yapacağım acilen vectorel güneş lazım şimdiden yardımlarınız için tşk ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | Konu açmadan önce Grafi Depo vektör bölümümüzde arama yaptınız mı? Saygılarımla
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #7 |
![]() | evet arama yaptım ama bulamadım |
| | |
| | #8 |
![]() |
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #9 |
![]() | hangi formatta arıyorsunuz... freehand işinize yarar mı? |
| | |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
Bu şekilde çalışmalarınızı kendiniz özgün bir içerikle hazırlamalısınız. Bu konulara dikkat etmezseniz ileride referans olarak kullandığınız taktirde cv nize bir eksi puan almış olursunuz.
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK | |
| | |
![]() |
| Tags |
| gune, güneş, vectorel, vektorel |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |