| | #1 |
| | VİP kartvizit, kişisel logo, uluslararası ViP holding logo, billboard afiş tasarımı yapılır. "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" lütfen iletişime geçiniz. |
| | |
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #3 |
| | Arkadaşlar grafik sektörüne çığır açacak bir fikirle tekrar karşınızdayım. Grafik,kartvizit,afiş tasarımlarında düşünmek için çoğu kişi çok uğraş ve zaman geçirir.Zamandan tasarruf için tasarımı işin ehline bırakın diyorum. Grafiğin "eskizini" ben çizeyim, size üstünde oynamak kalsın. Hem de cüz i bir fiyata. İletişime geçelim. |
| | |
| | #4 |
![]() | beni bul ************************ Mesaj ufukdural tarafından (01-06-2008 Saat 23:03:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: iletişim bilgisi vermek yasak pm kullanınız |
| | |
| | #5 |
![]() | bu adamın çalışmaları gerçekten harika. Alaturkayla son teknolojiyi çok güzel harmanlıyor. |
| | |
| | #6 |
![]() | çok yeni katıldım aranıza..sanırım affedersinz.. daha ilkgünden ne diyo diye düşünmeyin daha önce yapmadığım bi çalışma yapacağım ama hiç bir ön bilgim yok..benimle kitap kapağı tasarımları konusunda bilgilerinizi paylaşırmısınz..teşekkürler.... |
| | |
![]() |
| Tags |
| eskiz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |