| | #1 |
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #2 |
![]() ![]() | vay harıka bir çalışma! ellerinize sağılık! sizin çalışmalırınızı zevkle izliyorum. |
| | |
| | #3 |
![]() | elinize sağlık Volkan TEKİN. artık zeytin deyince aklıma siz geliyorsunuz. ![]() ben de zemin renginin biraz daha açılırsa, tacın altın sarısının ve zeytinlerin daha iyi vurgulanacağını düşünüyorum. |
| | |
| | #4 |
| | Bambaşka... Tebrikler... |
| | |
| | #5 |
![]() | gözüme bi tek gemlik zeytini yazısı ps de kabartmasan daha hoş olabilirdi. tebrikler pazarlamaya açık bi tasarım |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
Daha dikkatli bakarsanız onun sadece "kabartma" olmadığını göreceksiniz.
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK | |
| | |
| | #7 |
![]() | slm kardeş eline salık çalışman fevkalade |
| | |
| | #8 |
![]() | Gerçekten hoş olmuş elinize sağlık ![]()
__________________ Akıl insanın külahında bir çividir.Yumruk yemeden içeri girmez. |
| | |
| | #9 |
![]() | güzel çalışma sadece kenar çizgisindeki mavi renk yerine yeşil kullanılsa daha iyi mi olurdu diye düşündüm.başarılar |
| | |
| | #10 |
![]() |
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
![]() |
| Tags |
| gemlik, viptac, viptac gemlik zeytini, zeytini |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |