| | #1 |
![]() | Bu Hafta Gösterime Giren Tüm Filmler ![]() Tropik Fırtına - Tropic Thunder Yönetmen Ben Stiller Oyuncular Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr, Jay Baruchel, Steve Coogan, Bill Hader, Nick Nolte Senaryo Ben Stiller, Justin Theroux, Etan Cohen Yapımcılar Stuart Cornfeld, Eric McLeod, Ben Stiller Yapım Stüdyosu DreamWorks Pictures Türkiye Dağıtımı UIP Filmcilik Gösterim Tarihi 10 Ekim 2008 Ben Stiller'ın dördüncü kez yönetmenlik yaptığı 100 milyon dolar bütçeli “Tropic Thunder”, başrollerinde ünlü komedyenin kendisinin yanısıra Jack Black, Robert Downey Jr, Nick Nolte, Matthew McConaughey, Tom Cruise ve “Örümcek Adam” Tobey Maguire var. Bilindiği gibi Owen Wilson'da “Tropik Fırtına”nın oyuncu kadrosundaydı; Wilson eski sevgilisi Kate Hudson uğruna intihara kalkışınca bu film kadrosundan çıkmış oldu. “Tropik Fırtına”, “Film içinde film” mantığından yola çıkan bir komedi filmi… Filmde Tom Cruise, film stüdyosu yöneticisi rolünde… ![]() Dinle Neyden Yönetmen Jacques Deschamps Oyuncular Ahu Türkpençe, Alican Yücesoy, Emin Olcay, Metin Hara, Lale Mansur, Jean Benguigui, Burhan Öçal, Altuğ Yücel, İsmail Hakkı, Taner Ertürkler, Jean Gabriel Nordmann Senaryo Ayşe Şasa, İsmail Eren Yapım PHS Film - ATM Film Türkiye Dağıtımı Özen Film Gösterim Tarihi 10 Ekim 2008 Mevlevihane defterlerini tutmakla görevli Derviş, aynı zamanda eski bir Osmanlı Paşası olan Nuri Dede efendinin hizmetindedir. Dede efendi ve onun eski dostu olan bazı Fransız diplomatlar yaklaşan harbi önlemeye çalışmaktadır. Gayriresmi olarak sürdürülen bu çalışma, Sultan III.Selim'in kızkardeşi Beyhan Sultan'a ait Sahilsaray'da gerçekleştirilmektedir. ![]() Aşkın Peşinde - Elegy Yönetmen Isabel Coixet Oyuncular Penelope Cruz, Ben Kingsley, Patricia Clarkson, Deborah Harry, Peter Sarsgaard, Dennis Hopper Senaryo Nicholas Meyer (Philip Roth'un The Dying Animal adlı romanından) Yapımcılar Andre Lamal, Gary Lucchesi, Tom Rosenberg Yapım Şirketi Lakeshore Entertainment Türkiye Dağıtımı Pinema Film Gösterim Tarihi 10 Ekim 2008 Hayatın anlamını özgürlükte arayan kültür eleştirmeni David Kepesh (Kingsley), cinsel arzularını cezbeden iyi huylu öğrencisi Consuela Castillo (Cruz) tarafından trajik bir çıkmaza sürüklenir. 2008'in en çarpıcı projelerinden. Oscarlar için adı şimdiden dile getiriliyor. ![]() Dehşet Treni - Midnight Meat Train Yönetmen Ryuhei Kitamura Oyuncular Bradley Cooper, Leslie Bibb, Brooke Shields, Vinnie Jones, Roger Bart, Tony Curran, Barbara Eve Harris, Peter Jacobson Senaryo Jeff Buhler (Clive Barker'ın kısa öyküsünden) Yapımcılar Clive Barker, Gary Lucchesi, Eric Reid Yapım Şirketleri Lakeshore Entertainment, Lions Gate Films Türkiye Dağıtımı Tiglon Film Gösterim Tarihi 10 Ekim 2008 Yönetmenliğini Rhuyei Kitamura'nın yaptığı, senaryosunu Jeff Buhler'in yazdığı “Dehşet Treni”nde (The Midnight Meat Train) Bradley Cooper, Brooke Shields ve Vinnie Jones başrolleri paylaşıyor. Hem gerilim hem de korkuyu birden yaşayacağınız Clive Barker`ın "Midnight Meat Train” isimli kısa öyküsünden esinlenilen “Dehşet Treni”nde ("Midnight Meat Train”); bir New York fotoğrafçısının, seri bir katilin peşine düşmesi ve başına gelen olaylar anlatılıyor. Vicdan Yönetmen Erden Kıral Oyuncular Nurgül Yeşilçay, Murat Han, Tülin Özen, Nazan Kesal, Rıza Sönmez, Nihan Okutucu, Murat Gürvardar, Atilla Akarsu Senaryo Raşit Çelikezer Yapımcı Turan Tokel Yapım Şirketleri Fono Film - Deniz Film Türkiye Dağıtımı Medyavizyon Gösterim Tarihi 10 Ekim 2008 Küçük bir kasabada yaşayıp, emeğiyle varolmaya çalışan üç kişinin arasında geçen tutkulu ve karmaşa içeren acımasız bir aşk hikâyesi. Aydanur (Nurgül Yeşilçay) hayatın ona sunduklarıyla da pek yetinmiyor, `yırtmak' istiyor. Mahmut ise (Murat Han) Aydanur ile karısı Songül (Tülin Özen) arasında kalıyor. Ama belli ki Aydanur ağır basıyor yüreğinde.
__________________ " Ne isem ne kadar isem kabullendim gitti, Hani yetebilseydim değiştirirdim vitrini, Azıcıkmışım anladım görüp hissettikçe, Suyun, ağacın, toprağın bilgeliğini. … " |
| | |
| | #2 |
![]() | dehşet treni benlik bi filme benziyo ![]()
__________________ Dünya tersine dönse yine vazgeçmem senden free... |
| | |
| | #3 |
![]() | dehşet treni ne ve vicdana gitmeliyim...paylaşım için sağol
__________________ Hayat güzeldir..güzellikleri görebilecek bir ruh tasiyorsan.... |
| | |
![]() |
| Tags |
| 1016, 2008, ekim, haftası, vizyondakiler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |