| | #1 |
| | ![]() Aksiyon Sevenler Haydi Sinemaya... Tür : Aksiyon / Suç Yönetmen : Timur Bekmambetov Senaryo : Michael Brandt, Derek Haas, Mark Millar (Kitap), J.G. Jones (Kitap) Oyuncular : James McAvoy, Angelina Jolie, Thomas Kretschmann, Lorna Scott, Morgan Freeman, Terence Stamp, Marc Warren, Konstantin Khabensky, Chris Pratt, David O'hara, Kristen Hager, Dato Bakhtadze, Chirs Pratt, Sophiya Haque, Brad Calcaterra Yapımcı : Jim Lemley, Jason Netter, Iain Smith Görüntü Yönetmeni : Mitchell Amundsen Müzik : Danny Elfman Süre : 1 saat, 35 dk. Gösterim Tarihi : 27 Haziran 2008 Babası öldürülen Wesley Gibson’a (James McAvoy), babasının intikamını alma fırsatı teklif edilir. Kötü adamları yok eden bir suikastçi olarak ünlenen babası bir suikaste kurban gitmiştir. Babasının bıraktığı yerden yola devam etmeye kararlı olan Gibson, babasının ortağı Sloan’dan (Morgan Freeman) eğitim almaya başlar. |
| | |
| | #2 |
![]() | Bugün fragmanını izledim güzel bir filme benziyor...bir dijital kamera sistemide ilk defa kullanışlmış sanırım |
| | |
| | #3 |
![]() | tanıtım için teşekkürler ![]()
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #4 |
![]() | filmin fragmanını izledim bayağı hareketli seyretmek lazım |
| | |
| | #5 |
![]() | Mutlaka izlicem güzel bir aksiyon filmine benziyo |
| | |
| | #6 |
![]() | Fragmanda oldukça etkileyici olduğu görülüyo. İzlemeye değer bir film...
__________________ kafkaf |
| | |
| | #7 |
![]() | mükemmel ötesi bir filim
__________________ WoooW Acemiiii |
| | |
| | #8 |
![]() | harika bi aksiyon ama pek ii değildi bende görüntü ![]() filmde dublör kullanılmamış ...
__________________ iş arıyorum ve delirmek üzereyim :.... |
| | |
| | #9 |
![]() | Çok güzeldi bu aralar böyle filmler bulmak zor.Angelina Jolie olan bir film asla kotü olmaz kanatimce... |
| | |
| | #10 |
![]() | dün gece izledim 10 numara bir film filmin sonunda oğlununda aynı yöntemle katili öldürmesini iyi bağlamışlar ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| wandet |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |