| | #1 |
![]() | Merhaba, İstanbul'da ikamet etmekteyim. 3 senedir sektör içerisinde yer almaktayım. Detay A.Ş ve Hayat Kimya A.Ş gibi bir çok büyük ve küçük işletmelere web yayıncılık konusunda hizmet verdim. Kullanabildiğim programlar; Photoshop CS2 Freehand 11 Illistrator CS2 ImageReady CS2 Dreamweaver Flash Fireworks CuteFtp Ms Office ürünleri.. Bu programlara hakim durumdayım. Bunların yanı sıra bildiğim kodlama dilleri sırayla; HTML CSS ASP Actionscript Php (Çok az).. Yabancı dil olarak Upper Intermediate seviyesinde İngilizce okuyabilir, yazabilir ve konuşabilirim.. 2 sene yabancı uyruklu kişi ve kurumlara web tasarımı hizmeti verdim ve hala vermekteyim. (B) sınıfı araç ehliyetim bulunmaktadır. Tasarıma önem veren, kendini geliştirmiş, sosyal bir ortam yaratmayı başarmış ve insani değerlere önem veren bir firma varsa elimden gelenin fazlasını ortaya koymaya hazırım. Referanslarım; Hayat Kimya Holding Detay Yayıncılık A.Ş Detaş Kuyumculuk San. ve Tic. Ltd. Şti Onka Elektrik Ltd. Şti. Enpay Transformer Components Balcıoğlu Oparsan Seba Kimya Pastör....vs. Bir çok önemli firmanın tasarım işlerinden referanslarım bulunmaktadır. Saygılar Arif KALEM Mesaj Gökhan TEKİN tarafından (13-12-2007 Saat 10:59:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: email vermek yasak. |
| |
| | #2 |
![]() | merhaba yaptiginiz web sitelerinden birkac ornek gosterebilirmisiniz? selamlar |
| |
| | #3 |
![]() | |
| |
| | #4 |
![]() | Referans sitelerinizi incelerken sitelerin bazılarında Kaspersky antivirüs tarafından Trojan tespit ediliyor. Bilginiz olsun... İyi çalışmalar
__________________ Burak Zirenk |
| |
| | #5 | |
![]() | bu makale sana yardımcı olur arkadaşım; Alıntı:
__________________ <? include 'kaantukek.php'; ?> | |
| |
| | #6 |
![]() | KTUKEK arkadaşım saol açıklaman için pek bir karamsarmışsın.. Neyse arkadaşlar bazı zeki arkadaşlar varki işleri güçleri başkalarının yaptıklarını yok etmek... Nasıl bir zevkse... virüs olayı hallettim. KTUKEK arkadaşım gönül rahatlığı ile girebilirsin.. |
| |
| | #7 |
![]() | pardon, gözüme takıldı, kullanabildiğiniz programlara CuteFTP yazmışsınız, yani bu yazılım mühendisinin, ben format atmayı biliyorum demesine benziyor.
__________________ ölümüm olur senin uzaklara gidişin.. |
| |
| | #8 |
![]() | Merhaba. Anadolu yakasındamı yoksa Avrupa yakasındamı ikamet ediyorsunuz... |
| |
| | #9 |
![]() | Arkadaşlar, kendime göre bir yer buldum. Çok teşekkür ederim. Ben anadolu yakasında ikamet ediyorum. |
| |
| | #10 |
![]() | kurallarımızda belirttiğimiz gibi ilanın etkinliği kalmadığını bildirmişsiniz teşekkürler
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| |
| Tags |
| webgrafik, tasarm, stanbul |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |