| | #1 |
![]() | Uluslararası bergama festivalindeki rap konserine yaptıgım afiş ; ![]() Düzce Rap party; ![]() King Family Party; ![]() Yorumlar Lütfen ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | üç çalışmada aynı. sadece en alttaki afişe mavi renk eklemişsiniz. renginden dolayı farklı olmuş diyelim. yazıların açılarıda sayfadaki duruşlarıda aynı. aklınıza birşey gelmediği zaman yapılan afişlerden fikir alın. başarılar... |
| | |
| | #3 |
![]() | 3'ünüde aynı günlerde yaptıgım için hocam diyelim (: |
| | |
| | #4 |
![]() | çok karışık olmuş.renklerin hepsini neredeyse aynı kullanmışsın. Ne bilim.Belki ben rapten anlamıom ondandır :/
__________________ bende kaybolanı sende bulmak güzel .... Mesaj Hatice ÇAVDAR tarafından (10-07-2008 Saat 12:29:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: renkli yazı yasak |
| | |
| | #5 |
![]() | designngrafiker'e katılıyorum.Renkler konusunda sıkıntı var.Benim çizgim biraz sadelik olduğu için bana hoş gelmedi.Efektlerde çok abartılı |
| | |
| | #6 |
![]() | Afişleri amacına uygun bulamadım ve tipografi çalışman lazım. Yazım hatalarına da dikkat.
__________________ A Tout Le Monde |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | o nasıl orgazinatormüş oyle..
__________________ bende kaybolanı sende bulmak güzel .... |
| | |
| | #9 |
![]() | Abi piyasadaki rap afişlerinin çogu böyle zaten |
| | |