| | #1 |
![]() | balıkçı satan müşterimizin etiket tasarımı isteğini geri çeviremezdim öyle değil mi ![]() sizce hangisi ? ![]()
__________________ grafikçüs |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | yapmışsın yapmışsın eline sağlık ozaman |
| | |
| | #3 |
![]() | Bu müşteriniz balıkçımı ? Yoksa balıkçımı satıyor müşteriniz ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | bilmiom ki balıkçıymışlaaaaa, işte ben adamla konuşmadım bu adamlar balık satıyo etiket yap onlara dediler sonuç böle oldu işte ![]()
| | |
| | #5 |
![]() | karnım acıktı ![]() ![]()
__________________ the end |
| | |
| | #6 |
![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | bravo gerçekten art niyetliymişiniz şuhhh kahkahaaaa
| | |
| | #8 |
| | Taze dondurulmuş istavrit dondurulan gıda için taze kelimesini kulanmak büyük cesaret...Etiketiniz, etiket olmuş. Fakat ambalaj olarak, ürünü satın alanı kandırcak sekilde...İçinden böyle mısır ununda kızarmıs balıklar eminim çıkmıyordur ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | grafiker olarak benim görevim benden lanse edilmesi istenen ürünü en iyi şekilde kullanıcaya ulaştırmak bi anlamda onu pazarlamak ve yanılmıyorsam öreti şu : " malını sattıracağınız adamın yerine koyun kendinizi. bu mal kolay üretilmedi bunun için dünya kadar para ve emek harcandı. bunun karşılığı olarak malınız rafta son kullanma tarihini beklememeli. tüketicisine ulaşmalı." bende bu kuram çerçevesinde olabildiince gösterişli, albenili bir iş ortaya koymaya çalıştım. balıklar canlı görünmüyor evet orda herkes haklı ama epsonun 20 sene önce yaptıı salak bi makina ile malesef bu kadar çekim yapılıyo ![]()
| | |
| | #10 |
![]() | hoş gözüküyor eline sağlık. Memleketimin eniyi reklam ajansısınız bence fotoğraflarda profesyonel çekimler tercih edin. Prestijiniz artar![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| ambalaj, ambalaj design, ambalaj tasarimi, design, etiket, konserve ambalaj, sonunda, tasarimi, tasarm, tasarımı, yaptim, yaptm, yaptım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |