| | #1 |
![]() | yaraz tanıtım pazarlama kartvizit ![]() Logo başlığında logonun alternatif örnekleri mevcuttur. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler... ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | 1.si hoş duruyor sanırım logo tam belli değil?
__________________ <º))))><.·´¯`·.biri gider, biri gelir¸.·´¯`·.¸><((((º> |
| | |
| | #3 |
![]() | bencede 1.si güzel kolay gelsin...
__________________ Hayat güzeldir..güzellikleri görebilecek bir ruh tasiyorsan.... |
| | |
| | #4 |
![]() | Logo henüz onay aşamasında bende logolara uygun kartvizitleri çalıştım. Yorumunuz için teşekkürler ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | arkadaşlara katılıyorum 1 numara hoş olmuş |
| | |
| | #6 |
![]() | isimde futura font seçimi gitmemiş bence... ve 1. çalışma üzerinde biraz daha çalışmalısın iyi çalışmalar |
| | |
| | #7 |
![]() | arkadaşlar Illustrator CS4 deneme sürümünü nerden indirebilirim mümkünse tek lin olsun |
| | |
| | #8 |
![]() | 1. çok güzel olmuş |
| | |
| | #9 |
| | 5. numara harika olmuş. ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | Yeşilli olanlar fena değil, zaten hemen hemen aynı.. 1. kartvizit çalışmanda logoda turuncu tondaki renkle alttaki bölümle bi geçişi yok transparan daireyi turuncunun tonuna verirsen belki bi bütünlük sağlanır, bu şekilde ayrı bi geçiş var logo yukarda yetim kalmış. . genel olarak iyi çalışmalar eline sağLık. .
__________________ || || |
| | |
![]() |
| Tags |
| kartvizit, pazarlama, tanıtım, yaraz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |