| | #1 |
![]() | Kod: panic(cpu 0): Unable tı find driver for this platform: "PowerBook6,5". Latest stack backtrace for cpu 0: Backtrace: .............................. (Karşık rakamlar vardı uzun oldukları için yazmadım bir onemi varsa yazarım.) ........ Proceeding back via exception chain: Exception state (sv=....) PC=............................... Kernel version : Darwin Kernel Version 7.9.0 Wed Mar 30 20:11:17 PST 2005; root:xnu/xnu-517.12.7obj~1/RELASE_PPC No debugger configured - dumping debug information MSR=00001030 Latest stack backtrace for cpu 0: Backtrace: ..................................... ................. Proceeding back via exeption chain: Exception state (sv=....) PC=............................... Kernel version : Darwin Kernel Version 7.9.0 Wed Mar 30 20:11:17 PST 2005; root:xnu/xnu-517.12.7obj~1/RELASE_PPC panic: We are hanging here... format atacaktım bazı dosyaları sildim ve bu silinen dosyalar arasında ne silindi bilmiyorum ama makinayı acınca yukarıda yazılı olanlar geliyor ekrana... işin kötü tarafı baslatma cd'si içinde kaldı... hiçbir tus calısmıyor... pazartesi bir ödev yetistirmem gerek ve ne yapacagımı bilmiyorum... Lütfen yardım edin... |
| |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Arkadaşım macintosh tan bek anlamam ama sistemler genelde birbirine benzer ve hata senin format atmana engel değil sen sistem dosyalarının bir kısmını sildiğin için macos işletim sistemin çökmüş durumda sanırım başlatma cd içinse cdrom data kablosunu çıkar gene çıkmasa cd cdromu komple çıkar en basit çözümdür bu arada nasıl oluyorda bir cd cdromda takılı kalıyor onuda anlamış değilim.. yeniden başlattığında mutlaka cd yi vermesi gerekir
__________________ Yanık kokuyor kalbimin mutfağından Yanıyorsun ve ben gene aç kalıyorum sana |
| |
| | #3 |
![]() | |
| |
![]() |
| Tags |
| arkadaslar, edin, yardım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |