| | #1 |
![]() | Flashta bir arabayı nasıl gidiyormuş gibi yapabiliriz tekerlerini döndürebiliriz..Bunu bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim.. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | basit bir şekilde yapabilirsin aslında öncelikle arabanın tam yandan gidiyormuş gibi düşünürsek 1. aracın tekerlerini kes ve gif olarak kaydet etrafı temiz şekilde 2. aracı kes gif kaydet 3. arkaplanı eğer yapabilirsen stamp tool ile arabayı sil 4. flashda tüm resimler at 5. tekerleri movie clip yap ve dönme efekti ver 6 tekerleri arabaya yerleştir ve arabayla tekerleri seç ve movieclip yap 7. arka fonu da movie clip yap ve hareket ettir tekrarlaması için kopyasını al ve resmin başına eklersen daha kolay olur biliyorum şimdi çok karışık oldu resimli veya videolu anlatsam daha kolay olurdu fakat biraz kafanda şekillenir diye düşündüm en azzından müsait olduğumda hazırlamaya çalışacağm bi örnek tekere motion verdikden sonra aşağıdaki işaretli yeri uygularsanız dönme efekti olacaktır ![]()
__________________ Grafik Amelesi - Proje döneminde Mesaj asit tarafından (17-06-2008 Saat 14:22:37 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
![]() | çok teşekkür ederim +rep..mesajımı önemsediğin için..bide şuan pek anlamadım..birkaç gün içinde videolu hazırlarsan bana çok yardımcı olmuş olursun gerçekten..Buarada tekrar teşekkür ederim.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| arabayı, gibi, gidiyormuş, yapmak, yardımflashta |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |