Yardım!. Template i Türkçe yapmak istiyorum.

Web Tasarımı - Yardım!. Template i Türkçe yapmak istiyorum. ...

Cevapla
Yardım!. Template i Türkçe yapmak istiyorum.
raiff isimli Üye şimdilik offline konumundadır

raiff

Eğitimci / Tokat

Standart
Alt 16-08-2008 #1
Sponsorlu Bağlantılar

Arkadaşlar elimde Hazır bir template var, ama İngilizce. Türkçeye çevirmek istiyorum. Bunun için bir program lazım bana... Yardımcı olursanız sevinirim.

Blen yokmu yaf.Yardım!. Template i Türkçe yapmak istiyorum.
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

adige_eren isimli Üye şimdilik offline konumundadır

adige_eren

Webmaster / Balıkesir

Standart
Alt 17-08-2008 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
arkadasım programa gerek yok hazır theampLate warsa eLinde sag tıkLayıp not defteriyLe acar icerisindeki yazı kısımLarını dıLedıgınce degıstırebiLirsin... Turkce diL sorunuda cıkabiLir googLe amca bu konduada sana yardımcı oLur Yardım!. Template i Türkçe yapmak istiyorum.
Bu mesajdan alıntı yap
frozen isimli Üye şimdilik offline konumundadır

frozen

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 18-08-2008 #3
Açıcaksın dosyalarının içindeki dil dosyasını veya adminden veya html dosyalarının için gerekli dil dosyalarını düzenleyip tekrar atıcaksın nasıl bir tema oda ayrı bir konu ona göre yardım ederiz ziple buraya koyarsan bakalım ilk önce
Bu mesajdan alıntı yap
_BaRIs_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır

_BaRIs_

Hiç Biri / İzmir

Standart
Alt 18-08-2008 #4
Ben Template i neden türkçeye çevirmeye çalısmak istediğini anlayamadım ordakiler örnek sonuçta oralara sana ne uygunsa onu yazarsın....
Bu mesajdan alıntı yap
raiff isimli Üye şimdilik offline konumundadır

raiff

Eğitimci / Tokat

Standart
Alt 18-08-2008 #5
Tamam arkadaşlar ondan vaz geçtim. Herkes sizinle hem fikir.. Bendeki temple full olduğu için çevirmek istedim..Ticari bir site.. Herkese teşekkürler.
Bu mesajdan alıntı yap
frozen isimli Üye şimdilik offline konumundadır

frozen

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 18-08-2008 #6
Vazgeçemene gerke yok gereksinim duyman doğal çoğu şey inglizce kullanıcak kişilr türk olunca çevirmek ihtiyacın bariz doğuyor haklısın anlıyorum seni
Bu mesajdan alıntı yap
raiff isimli Üye şimdilik offline konumundadır

raiff

Eğitimci / Tokat

Standart
Alt 19-08-2008 #7
Onu çevirmeye uğraş verdiğim kadarıyla kendi tasarımımı yaparım, bu da bana daha mantıklı geldi, en azından kendime ait olcak. Hazır şeyler kullanmak istemiyorum elimden geldiğince bana ait olsun.
Bu mesajdan alıntı yap
Localbilisim isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Localbilisim

Forumdan Uzaklaştırıldı

Standart
Alt 19-08-2008 #8
yha aç dreamweawerda ön yüzünden türkçeleştir ne uğraşıyon.
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Tags
istiyorum, template, türkçe, yapmak, yardım

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
arkadaşıma süpriz yapmak istiyorum..yardım lütfen yetgin05 Photoshop 2 28-08-2009 00:21:33
forum sitesi yapmak istiyorum yardım edin yubi38 Web Tasarımı 23 17-09-2008 22:21:09
corel'de siyahların altının dolu çıkmasını istiyorum. Ama yapamadım yardım istiyorum byimaj Corel Draw 3 08-01-2008 10:40:33

Kapat
Şifremi Unuttum?