| | #1 |
![]() | arkadaşlar net yazdıysam bir çare bulamadım ben corelde 3mm bir daire yaptım diyelim sonra bunlardan binlerce var sonra bunların hepsini birden 2mm yapmam gerkiyor tek tek değilde 1kererede yapmam mümkünmü mümkünse ban resimli anlatack olan biri varmı lütfen ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | kurallara göre topiğinizin başlığı konuyu açıklayıcı olmalı bu seferlik düzeltildi ancak birdahaki sefer konu kapatılır
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #3 |
![]() | replace den yapabilirsin renk ve text yapabiliyorum ama objeyi hiç denemedim ..! ![]() ama yapılabildiğin biliyorum |
| | |
| | #4 |
![]() | arkdaşamım bana açıkça anlatsan ben coreli tam olarak ayrıntısına kadar kullanımıyorum bana mümkünse resimli heyer olmzasa ayrıntılı anlat anlıcağın acemiyim bn biraz lütfen |
| | |
| | #5 |
![]() | üst menüden sırası ile tıkla Edit>Replace Find> Replace Objects sonra burdanda ayarları giriyorsun neyi nasıl değiştireceksen ama ben renk ve text değiştiriyorum obje değiştirmedim ama burdan değiştiğini biliyorum renk için replace den color seçeneğini seçiyorsun isteidğin kadar aynı rengi değiştirebiliyorsun.. yada texti |
| | |
| | #6 |
![]() | 2 veya 3 gün önce bu konuda bir arkadaşımız yazı için detaylı ve resimle anlatım yapmıştı corel kısmında bulabilirsin replacayi biraz kurcalarsan bulacağına eminim. |
| | |
| | #7 |
![]() | 1 tane 3mm daire yi ufaltıp 2mm ye %kaç ufaldıgını gör sanırı%66.79 fiala olucak ondan sonra tüm dairelri seçip %66.79 ufaltırsan 2mm ye düşür daireler kolay gelsin birde konunun tam açıklık kazanması için neyapmak istediginin resmini atarsan daha anlaşılır olur replacede sanırım öyle bişey yok bu arada
__________________ BANA BASIT SADE ANLAT ABİCİM |
| | |
| | #8 |
![]() | xblack arkdaşım ben bulamadım bi linki versen? |
| | |
| | #9 |
![]() | arkadaşımız burda renk değiştirmeyi anlatmış bende çizgiyi anlatayım diğer menüleride incelersen olayı kavrarsın zaten. ![]() arkadaşlar umarım anlatabilmişimdir. Özür Dilerim yoğunum fazla vakit ayıramadığım İçin. Bu menüyü biraz kurcalarsanız text - renk değiştirmeyide kavrarsınız. Corel karıştırmakla yıpranmıyor ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | olmuyor malesef bana lazım olan dağire deli olucam yokmu bunun çağresi yaw 3-4 aydır ben bu olayı araştırıyorum birtürlü yapmış değilim lütfen bi çağre |
| | |
![]() |
| Tags |
| yardmtoplu, ekil, editleme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |