| | #1 |
![]() | İşverenler için örnek: — Firma ismi: NOS REKLAMCILIK — Çalışma şartları: Sabah 09.00 Akşam 19.00 — Aranılan kişinin özellikleri: Yardımcı grafiker statüsünde — İşin mahiyeti: Firmamız bünyesinde katalog, broşür, insert, web tasarımı v.b... ürünlerin tasarım uygulama ve baskı sürecinde yardımcı olabiliecek YARDIMCI GRAFİKER aranıyor ... Not: yetiştirilmek üzere arkadaşlarla da görüşülür... ADRES: BAKIRKÖY |
| |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi |
| |
| | #3 |
![]() | merhaba ben grafikerlik üzerine kurs bitirdim 6 ay kadar da bi matbaada çalıştım yetiştirilmek üzere grafikerlik arıyorum işi gerçekten öğrenmek istiyorum |
| |
| | #4 |
![]() | merhaba nasıl görüşebilicez adresinizi verebilirmisiniz.. |
| |
| | #5 |
![]() | merhaba Nasıl iletişime geçebiliriz acaba?? |
| |
| | #6 |
![]() | iş arıyorum. Sizinle çalışmak isterim. gerekli görürseniz cv mi gönderebilirim. İyi Çalışmalar... |
| |
| | #7 |
![]() | Güngörende oturuyorum bakırköye yakınım kendimi geliştirebilceğim bi yer arıyorum uygunsa görüşelim. pm attım posta kutunuz dolmuş pm atamıyorum irtibat için bi numara falan verebilirmisiniz? |
| |
| | #8 |
![]() | nasıl iletişime geçebiliriz acaba?? |
| |
| | #9 |
![]() | Merhaba. Haznedar'da oturuyorum. Bir yıldır lazer kesimi yapan bir firmanın tasarım bölümünde çalışıyorum. Kullandığım program corel. İnternet sitenizden firmanızla ilgili bilgiler aldım. İsterseniz iletişime geçebiliriz. Kolay gelsin. |
| |
| | #10 |
![]() | ıyıgunler ben beykent unıversıtesı masaustu yayıncılık mezunuyum stajımı geo dergısınde yaptım yetıstırılmek uzere iş aramaktayım |
| |
| Tags |
| araniyor, aranıyor, bakirkÖy, grafiker, yardimci, yardımcı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |