| | #1 |
![]() | Şu ana kadar grafiker olarak hiç iş deneyimim olmadı. Bir kursta grafik öğrenimi görmekteyim. Bu konuda hırslı, istekli ve meraklıyım. Kendimi grafikerlik alanında geliştirebileceğim bir iş arıyorum. Photoshop, Quarkxpress, Coreldraw, Freehand, Illustrator programlarını biliyorum. İstenildiği takdirde yaptığım işlerimi yada örnek teşkil etmek açısından istenilen doğrultuda bir kaç iş yapıp gönderebilirim. Sayg, Meral Keskin |
| |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | 24 yaşındayım, beylikdüzünde oturmaktayım. Şu ana kadar grafiker olarak hiç iş deneyimim olmadı. Bir kursta grafik öğrenimi görmekteyim. Bu konuda hırslı, istekli ve meraklıyım. Kendimi grafikerlik alanında geliştirebileceğim bir iş arıyorum. Photoshop, Quarkxpress, Coreldraw, Freehand, Illustrator programlarını biliyorum. İstenildiği takdirde yaptığım işlerimi yada örnek teşkil etmek açısından istenilen doğrultuda bir kaç iş yapıp gönderebilirim. Sayg, Meral Keskin |
| |
| | #3 |
![]() | görüşebiliriz |
| |
| | #4 |
![]() | Selamlar Bİzİm Fİrrmamiz Fethİyede DÜŞÜnÜrsenİz GÖrÜŞelİm |
| |
| | #5 |
![]() | selamlar tekrar, ben halen daha iş bulamadım maalesef.. ilanı okuyanlar hakkında daha detaylı bilgi vermem gerekirse ; beylikdüzünde oturuyorum, 24 yaşındayım. 8 senelik bir çalışma hayatım oldu. Fakat istediğim şey sadece grafiker olabilmek. Böyle bir işe gerçekten ihtiyacım olduğunu belirtmek isterim. Sonuçta insanlar istedikleri bir işte çalışmak isterler, hele ki azimli ve hırslıysa.. Bu da yukarıdaki ilanıma ektir.. |
| |
| | #6 |
![]() | ilanım hala geçerlidir.. |
| |
| | #7 |
![]() | Halen iş aramaktayım. İlanım geçerlidir. Teşekkürler..
__________________ Her çizgi, bir basamaktır.. |
| |
| | #8 |
![]() | hala acil iş arıyorum..
| |
| | #9 |
![]() | Halen iş aramaktayım. İlanım geçerlidir. Teşekkürler..
| |
| Tags |
| arıyorum, grafiker, olarak, yardımcı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |