| | #1 |
![]() | Grafikerlik konusunda deneyimsizim.Daha önce grafik tasarımıyla ilgili bir işte çalışmadım.Ancak öğrenme konusunda azimli ve meraklıyım.Kısa sürede çok mesafe katedeceğimi düşünüyorum. Amacım, zamanla öğrendiğim bilgi birikimini ileri seviyeye getirmek ve kendimi bu konuda geliştirmek.İlgilenenlerin pm yoluyla bana ulaşmaları rica olunur. Dipnot:Bursada ikamet etmekteyim.
__________________ Eller yahşi men yaman, Herkes buğday men saman. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | ş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi |
| | |
| | #3 |
![]() | İlan günceldir.
| | |
| | #4 |
![]() | İlan günceldir.
| | |
| | #5 |
![]() | Bişey çıkacağı yok ama ilan hala güncel...(Dünyada ümitsiz yaşanmaz ki! )
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
__________________ Eller yahşi men yaman, Herkes buğday men saman. | |
| | |
| | #7 |
![]() | bana mesaj atabılırsın med cezir |
| | |
| | #8 |
![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | ******************* Mesaj ufukdural tarafından (08-10-2008 Saat 23:18:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: forum kuralları |
| | |
| | #10 |
![]() |
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
![]() |
| Tags |
| arıyorum, grafiker, olarak, yardımcı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |