| | #1 |
![]() | Herkeze İyi günler, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler mezunuyum. Şimdi ise programları daha etkili kullanabilmek için grafik tasarım kursuna gidiyorum. Kursum çok yakında bitecek. Kendimi geliştirebilmek için yardımcı grafiker olarak iş arıyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa özel mesaj yoluyla cvmi gönderebilirim. İlgilenen herkeze şimdiden teşekkürler. İyi Çalışmalar |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi
__________________ _ 2008 Kolleksiyon... |
| | |
| | #3 |
![]() | İlan hala günceldir |
| | |
| | #4 |
![]() | ilan günceldir... |
| | |
| | #5 |
![]() | |
| | |
| | #6 |
![]() | grafik tasarım kursum yaklaşık bir ay önce bitti. kendimi geliştirmek istiyorum. iş arama ilanım hala geçerlidir. |
| | |
![]() |
| Tags |
| arıyorum, grafiker, olarak, yardımcı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |