| | #1 |
![]() | merhaba arkadaşlar iş güvenliği uyarı ve ikaz levhaları üretimi yapmaktayız... yanımıza işi bilen yada öğrenmeye açık çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız var .... esnek çalışma saatleirne uygun olmalıdır... eleman ihtiyacımız acil olup sizlerden en yakın zmanda mail bekliorum.... herkeese iyi çalışmalar |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi |
| | |
| | #3 |
![]() | merhaba ben gızem 5 gündür ışsızım ış arıyorum ajans ve dergı deneyımım var ıstanbul avrupa yakasında haıç te oturuyorum 21 yaşındayım yardımcı grafıkerım şırketınız tam olarak nerde özel mesaj atarsanız sevınırım ışe çok ıhtıyacım var çünkü |
| | |
| | #4 |
![]() | slmlar hangi ildesiniz |
| | |
| | #5 |
![]() | ben grafik tasarım kursuna gitmekteyim halen kursum devam etmektedir eylül ayında bitecektir.photoshop programını bitirdik 5 program daha var sizlerden haber bekliyorum saygılarımla iii çalışmalar |
| | |
| | #6 |
![]() | slm ben grafik tasarım kursunu bitirdim 5 yıl photoshop kullandım kendimi geliştirmek istiyorum yeriniz nerde acaba |
| | |
| | #7 |
![]() | arkadaşlar ilginize tşk ederim yerimiz esenler giyimkent sitesinde corel bilen arkadaşlar tercihimzdir. vasıfsız yada kendini geliştirmek isteyen arkadaşlarada kapımız herzmn açıkdır. tekrar ilgilenen herkese tşk ederim |
| | |
| | #8 |
![]() | Murat KILIÇÖZ ****** ****** KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri ve Tarihi: Kars – 01/11/1982 Medeni Durum: Bekar Askerlik Durumu: Tecilli ÖĞRENİM BİLGİLERİ Lisans: Trakya Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü (2003–2005) Lise: Mehmet Niyazi Altuğ Lisesi Yabancı Dil ve Derecesi: İngilizce ( orta seviyede) Bildiği Bilgisayar Prog.: Windows XP, Microsoft Office Yazılımları (MS Word, MS PowerPoint, MS Excel) Mac OS, Freehand, Photoshop, Quarkexpress, İŞ DENEYİMİ 2006 – 2007 Kutup Ayısı Yapımcılık(stajer grafiker) 2007 – 2008 Karga Reklam Ajansı(yardımcı grafiker) REFERANSLAR ********* CV' mi değerlendirip bi haber verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.İyi çalışmalar Mesaj Hande DEMİR tarafından (02-07-2008 Saat 13:39:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: iletişim bilgisi vermek yasak. özelden irtibat kurun |
| | |
| | #9 |
![]() | slmlar yeriniz nerde onuda belrtrsenz fhotoshop,freehand we quark xpress kullanıyorum.ilgilenrsenz sevinrm. |
| | |
| | #10 |
![]() | merhaba 1 yıldır reklamcılıkta grafiker olarak çalıştım. avrupa yakasında oturmaktayım.yeriniz nerede acaba bilgilendirirseniz görüşebiliriz. |
| | |
![]() |
| Tags |
| grafiker, yardımcı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |