|
|
|
![]() |
Grafik tasarım yarışmasının sonuçları ve jüri üyelerinin seçimleri sonuçlandı. Sonuçları görmek için Ayrıca yarışmaya dahil edilen tüm görselleride buraya görebilirsiniz. Yarışmada ilk 20' e girenler.
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
operadevil arkadaşım tebrik ederim..
favorilerim arasındaydın.. sıkı çalışmaydı.. saygılarımla
|
|
|
#3 |
![]() |
Katılan herkesi tebrik ederim dereceye giren arkadaşlara hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Tüm katılımcılara teşekkürler. Güzel çalışmalarınızdan ötürü hepinizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
Jüri olarak Sayın Hasip Pektaş, Sayın Sabri Varol ve Sayın Mehmet TURGUT' a da teşekkür ederiz. Aman sponsorlarımızı unutmadan... Uc-Logic Turkiye, mwxhost ve grafik tasarım dergisi' ne ayrıca teşekkür ederim. |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ben jüriye teşekkür ederim. gerçekten hakkedenler finaldeler.
ayrıca bütün finaldeki arkadaşlarımı kutlarım. Mesaj Hande DEMİR tarafından (28-2008 Saat 05:08 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bu yarışmaya katılan herkesi medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.
operadevil arkadaşımızı ayrı olarak tebrik ediyorum. ![]() |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
tebrikler
çok güzel çalışmalar var acı gerçekler ![]()
|
|
#8 |
![]() |
Hayırlı olsun öncelikle,katılan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunmak isterim.
Bu yarışmada kaybeden olmadı. Öncelikle dünyamızın bir felakete sürüklenmemesi için tepkilerimizi sunduk. katılan arkadaşlarla gurur duyuyorum. Dereceye giren arkadaşları da tebrik ederim. ayrıca bizlere bu yarışma boyunca emek sarf eden YÖNETİME - Jüri üyelerine - Sponsorlarımıza tek tek teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla. |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Evet arkadaslari kutluyorum.
Operadevil, kungfuat, splendors, bluerock, cmkr benim favorilerimdi ve dereceye girmisler. ![]() Ama begendigim diger arkadaslarin da niklerini söylemek istiyorum. Arasyas, memory64, süleymandilmen, grafomer, frstyl, sevbiyo, muro-code, grafxx, elsi, ve hondarslan. Elbette katilip emek veren tüm grafikerleri ayrica kutluyorum. |
|
|
|
|
#10 |
|
|
Yarışmaya katılan (dereceye giren yada giremeyen) herkezi, ayrıca Yönetimi ve jüri üyelerini verdikleri emeklerden dolayı tebrik ediyorum.
Çok objektif bir yarışma oldu Ve ben bu sitenin bir ferdi olarak çok mutlu oldum... ![]() |
|
|
| Tags |
| grafik tasarim, grafik tasarim yarismasi, yarisma sonuclari, yarışma sonuçları |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.grafikerler.net/yarisma-sonuclari-2050-yilinda-bir-balik-t11393.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| Grafikerler.net - Grafik - Tasarım - Photoshop | This thread | Refback | 29-2008 07:54 PM | |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| srdlmjd |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|