| | #1 |
![]() | Yaşandı ve Bitti Kim bilir seni kaç kez yazıp sildim bu satırlara Tıpkı sahile ismini yazıp dalganın silmesi gibi Dalga siler inatla hırsla ben yazardım Hiçbir iz bırakmadan tekrar siler Dalgalara inat tekrar kazırdım seni kumsala Tıpkı yüreğime ismini kazıdığım gibi Ama kaybeden yine ben olurdum O kömür gözlerini bulurdum yıldızlarda Bu seferde güneş silerdi seni gökyüzünden Bu seferde yağmur olup üzerime yağdırırdım seni Belki de yağmurda gezmeyi bu yüzden seviyorum Senle buluşmak seni hissetmek için Yağmurla beraber gözyaşlarıma karışırdın peki sonra ? Bu seferde toprak alırdı seni elimden… Yine yenilen bendim…. Zorluklar engeller arttıkça sana olan tutkumda arttı Belki Ulaşılmaz olduğundan belki imkansızım olduğundan SEVİYORUM SENİ Ben her gece seninleyim bu küçücük yüreğim seninle Belki rüyalarda… Hani senle olduğum zamanlarda… Uyansam dahi uyumak için sımsıkı gözlerimi yumduğum Seni rüyalarımda dahi bırakmak istemediğim, Bu rüya hiç bitmesin ben hiç uyanmayım! dediğim… Galiba artık yenilgiyi kabulleniyorum Seni aklıma getiren parçayı açmıyorum Seninle geçen zamanları düşünmüyorum Dediğini yapıyorum artık… Sözünü aklımdan çıkarmıyorum “Yaşandı ve bitti bunu kabullen” Yapıyorum artık KABULLENİYORUM O gözlerini unutuyorum… Gözlerini bulduğum yıldızları ARTIK BEN KAYDIRIYORUM
__________________ the end |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | gerçekten çok güzel bir şiir çok beyendim. paylaşımınız için teşekkürler...
__________________ insanın kalbinde oluşan kırıklıkları iyleştirebilmek mümkün mü? |
| | |
| | #3 |
![]() | wayyy cengoo süpermiş saol ![]()
__________________ kargacıkburgacıkiçidolusaçmacıcık |
| | |
| | #4 |
![]() | yorumlar için teşekkür ederim ![]()
| | |
| | #5 |
![]() | imkansız olan her zaman daha çok sevilir ![]() Senin mi şiir C3ng0 ![]()
__________________ Hayatta insanlara değer vermiycen. Yoksa... |
| | |
| | #6 |
![]() | Gerçekten çok güzel dile getirilmiş teşekkürler... |
| | |
| | #7 |
![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | yüreğinden geçenler kaleme direk yansımış arkadaşım...olurmu olmazmı kaygısı taşımadan direk yazmışsın ve çokta iyi yapmışsın...kalbinden söküp atamazsın, unuttum desende unutamazsın, sadece onsuzluğa alışırsın...olmadanda yaşanıyormuş dersin ve hayatına onunla kaldığın yerden ama bi okadarda onunla devam edersin...taki kalbini biri doldurup seni onsuz bırakana dek...ben çok beğendim...yıldızlar kayar gider...önemli olan dilediğin dilek...güzel duygular yaşaman ve yaşadığın duyguları kaleme dökülmüş haliyle tekrar görmek isterim seni... hep mutlu ol...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #9 |
![]() | Yüreğine sağlık Arkadaşım...Kalemin dert görmesin...Gördüğü dertleride böyle güzel cümlelere tema etsin ![]()
__________________ Ars similis casus... Ars longa, vita brevis... |
| | |
| | #10 | ||
![]() | Alıntı:
Alıntı:
Aslında bu tür yazıları yazmayı pek istemiyorum ama bazen içimden birşeyler depreşiyor sonra böyle şeyler çıkıyor ortaya sanırım bi 20 dakikaya yakın bi zamanda bunlar çıktı daha fazla uzatmak istemedim
__________________ the end | ||
| | |
![]() |
| Tags |
| bitti, yaşandı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |