| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | eline sağlık tam bir cengiz işi olmuş ![]() yalnız slogandaki "...benimde..." yanlış olmuş "...benim de..." olması gerekir(!) Bir de üst kısımdaki konuyla alakası olmayan metni neden o derece büyük tuttun? ![]() Bana gereksiz geldi ![]()
__________________ Hasan GÜNER |
| | |
| | #3 |
![]() | süper özellikle aşağıdaki yazı çok hoş |
| | |
| | #4 |
![]() | eline sağlık kardeşim bu da güzel olmuş.. go go gowwoo ![]()
__________________ ![]() ...öyle horozlar vardır ki; Güneş onlar öttükleri için doğuyor sanırlar... ☼ ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | neden çalışmalarında hep ''typo'', ''typography'' yazılarını ve traditional typography hakkındaki metni kullanıyorsun? çalışmana gelince, fikir çok güzel, yalnız oturan kızla palyaçonun renkleri uyumsuz geldi bana.
__________________ Lost in 80's |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
teşekkür ederim.... hehe teşekkür ederim kardeşim... genelde boş alanlanı kullanmak için yapıyorum... sonuçta bo zamanı değerlendirmek amaçlı yapılan bi çalışma bunları kullanmaktada bir sakınca görmüyorum... herhangi biyere yapılır ozaman kullanılmaz... teşekkür ederim yorumun için... | |
| | |
| | #7 |
![]() | bence gayet başarılı olmuş cengizim, ellerine emeğine sağlik.. ben asıl öteki çalişmani bekliyorum, asker ile ilgili olani.. onu ne zaman düzenleyip göndereceksin..
__________________ Takıl bana, hayatın kaysın.. |
| | |
| | #8 |
![]() | teşekkür ederim engincim... onuda bitirmeyi düşünüyorum inş. bu akşam tekradan düzenliycem... |
| | |
| | #9 |
![]() | cengiz çok başarılı bi çalışma olmuş arkadaşım... eline sağlık herzamaki gibi... ![]()
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #10 |
![]() | |
| | |
![]() |
| Tags |
| parçacı, yedek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |