| | #1 |
![]() | 2050'den bir an... Bir tipografi çalışması. Yazı tipiyle form yakalanmaya çalışıldı. Ve O simge ortaya çıktı İyi seyirler.Buyrun; ![]() |
| |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | ben birşey anlamadım. ![]() bol şans |
| |
| | #3 |
![]() | Biraz alık, biraz şaşkın, biraz korkak, biraz gülümseyerek bakıyor sanki; ya da bana öyle geliyor Elimden geldiğince resimsel değil de grafiksel olarak anlatmaya çalıştım durumu. |
| |
| | #4 |
![]() | sevgili Emre NALLAR çizim hazır imaj mı? eğer değilse nasıl ve hangi programda yaptığını merak ediyorum, beğendim...
__________________ YURDUMDA SULH YOKSA, SULHU CİHANA HARAM EDERİM... |
| |
| | #5 |
![]() | |
| |
| | #6 |
![]() | balıkları beğendim, çok basit ve anlaşılır.başarılar... |
| |
| | #7 |
![]() | |
| |
| | #8 |
![]() | Çalışmanızı 5 dk boyunca inceledim. Reklam çalışmalarında özellikle afiş gibi birçok kişinin dikkatini çekmesi için tasarlanmış ve en kolay göz önüne sunulan bir işte. a- anlaşılır olması b- metinlerin konu ile bütünlük saglaması c- hafzıada kalıcı olması d- yorumlamasının fazla olmamsı gerekiyor benim deneyimlerime göre Sizin bu çalışmanızdaki argo bir anlatımı tasvip etmedim. Kısaca bu çalışmanızdan dolayı hayal kırıklıgına ugradım. Birde şu balıkların nerelerde oldugunu banada açıklarsanız sevinirim |
| |
| | #9 |
![]() | haklısın handemir bende bırsey anlamadım... dusundugunuzu yansıtmaya calısmıssınız ama sizin dusundugunuzu bız nerden bılebılırizki.Ö nemli olan yansıtmak degilmi .Aklınızdakı Düşünceyi Tahmın BIle Edemedim . başarılar . Mesaj frat tarafından (24-01-2008 Saat 13:30:38 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #10 |
![]() | O gözleri balık gibi göstermek istemişsin herhalde ama anlaşilmaz olmuş işte. |
| |
| Tags |
| kuresel ikinma, emre nallar, balik, 2050, tipografi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |