yeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS!

Kartvizit Tasarımları - yeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS! ...

Cevapla
yeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS!
leventerdogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır

leventerdogan

Webmaster / İstanbul

yeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS!

Alt 05-04-2008 #1
Sponsorlu Bağlantılar

Dostlar yeni 1 Kartvizit + logo denemesi, yorum PLS!

Kızmayın ama ben daha gücüküm yeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS!

yeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS!


şimdiden teşekkürler


[COLOR="Red"]düzelteme aktifmiş alta yanlışlıkla yazdımyeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS!/COLOR]
bide kartın etrafına pencere mi koysam çerçeve şeklinde dedim ama iyi bir pencere cizimi yada resmi bulamadım elinde olan varsa denemek isterim.
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

thematrix isimli Üye şimdilik offline konumundadır

thematrix(36)

Bir dizi iz

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 05-04-2008 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
Güzel olmuş ama adres telefondaki font seçimi kötü bence pek okunmuyor elinize sağlık yeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS!
Bu mesajdan alıntı yap
leventerdogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır

leventerdogan

Webmaster / İstanbul

Standart
Alt 05-04-2008 #3
bide kartın etrafına pencere mi koysam çerçeve şeklinde dedim ama iyi bir pencere cizimi yada resmi bulamadım elinde olan varsa denemek isterim.
Bu mesajdan alıntı yap
slmmm isimli Üye şimdilik offline konumundadır

slmmm(30)

Yrd. Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 07-04-2008 #4
düşünce güzel ama pencere resmi güzel değil daha güzel bir pencere koyabilirsin aynı zamanda fontlerde iyi değil
Bu mesajdan alıntı yap
Guapa isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Guapa

Grafiker / İzmir

Standart
Alt 07-04-2008 #5
2. kartvizitin ilginç , ama pencere çok kalitesiz daha iyisini bulursan soyle şıkır şıkır sonuçta müşterinin dikkatini çekmeli değil mi amayeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS! Birde adres kısmını biraz dana küçültsen mi diye düşündüm.fikir sadeceyeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS!başarılar
Bu mesajdan alıntı yap
güls87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

güls87(30)

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 07-04-2008 #6
2. kartvizit hoş, düşünce ilgi çekici bence çerçeveyle oynamalısın daha kaliteli bir çerçeve daha iyi durur ve fontunu değiştirmelisin bence.Ama genel olarak bakış açın güzel.
Bu mesajdan alıntı yap
sevinc_s isimli Üye şimdilik offline konumundadır

sevinc_s

Öğrenci (Grafik) / Kocaeli

Standart
Alt 07-04-2008 #7
elinize sağlık
Bu mesajdan alıntı yap
Yasemin isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Yasemin(34)

Belgisiz Sıfat

Grafiker / Kocaeli

Standart
Alt 07-04-2008 #8
2, fikir güzel üzerinde çalış derim ama daha güzel bi resim bul cunku bu kötü durmuş
Bu mesajdan alıntı yap
leventerdogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır

leventerdogan

Webmaster / İstanbul

Standart
Alt 07-04-2008 #9
2. kartvizitin ilginç , ama pencere çok kalitesiz daha iyisini bulursan soyle şıkır şıkır sonuçta müşterinin dikkatini çekmeli değil mi amayeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS! Birde adres kısmını biraz dana küçültsen mi diye düşündüm.fikir sadeceyeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS!başarılar
Yorumlara teşekkürler. Ne diyeyim not olarakta belirtmiştim zaten "PECERE"
bulmakta sıkıntım var elinde olan bir dost varsa, vede paylaşırsa sevinrim.

Ben güzel bir pencere bulmakta zorlanıyorum.
PS de çalışıyorum tutturabilirsem değiştireceğim...
Bu mesajdan alıntı yap
Psikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Psikolog(35)

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 07-04-2008 #10
Dostlar yeni 1 Kartvizit + logo denemesi, yorum PLS!

Kızmayın ama ben daha gücüküm yeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS!

yeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS!


şimdiden teşekkürler


[COLOR="Red"]düzelteme aktifmiş alta yanlışlıkla yazdımyeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS!/COLOR]
bide kartın etrafına pencere mi koysam çerçeve şeklinde dedim ama iyi bir pencere cizimi yada resmi bulamadım elinde olan varsa denemek isterim.
bence daha sade bir şeyler olursa çok iyi olucak. yazıların yanına koyduğun işaretleri kaldırırsan belki güzel bir çalışma ortaya çıkabilir. emeğine sağlıkyeni 1 Kartvizit + logo denemesi yorum PLS!
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

Cevapla

Tags
denemesi, kartvizit, pencereci

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
kartvizit yorum isteği. baygolge42 Kartvizit Tasarımları 7 04-06-2008 21:11:29
piyasaya yeni girmiş olan bir bilişim firması için logo ve kartvizit tasarımı seruvenist Logo Tasarımları 21 03-06-2008 19:27:30
Dental laboratuarı için logo denemesi Batuhan_ Logo Tasarımları 7 22-12-2007 15:44:10
bi yorum !!! (kartvizit) N/A4 Kartvizit Tasarımları 13 10-12-2007 18:26:35
Kartvizit (yorum) by_exploit Kartvizit Tasarımları 7 05-12-2007 18:55:10

Kapat
Şifremi Unuttum?