| | #1 |
![]() | arkadaşlar merhaba ben bişey danışcam size arkadaşım marmarada okuyor ve bikaç gün önce gitti okula bende marmarada girmeyi düşünüyorum yetenek sınavına internette yayınlanan sınavda dosya olacağı yönünde bi açıklama var ama arkadaşım marmarada sormuş dosya falan istenmediği söylenmiş mümkünse kesin bilgi verebilecek varmı acaba...bide sınav ücreti hakkında bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa sevinirim... |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Sinav Ücretİ 100 Ytl. Dosya Da MÜlakatta İstİyolar Tabİ İlk Sinavi GeÇersen. |
| | |
| | #3 |
![]() | sadece 100 ytl mi ankarada tercih başına alıyolardı marmarada sadece 100 ytl verip istediğimiz kadar tercih yapabilcezmi?
__________________ جξ٣εn |
| | |
| | #4 |
![]() | tercih başına sanırım 100 ytl'dir... |
| | |
| | #5 |
![]() | Marmarada en fazla 3 tane tercih yapabiliyorsunuz ve tercih başına kayıt ücreti almıyorlar.tabi ilk tercih olarak en çok istediğiniz bölümü yazmanız gerekir çünkü 2. ve 3. tercihte kazanma oranı azalıyo malesef |
| | |
| | #6 |
![]() | Arkadaşlar yeni aldığım bir bilgiye gore bu sene marmara giris ucreti talep etmior ama ne kadar doğru bilemem tab. Bu arada dosya tabiki gerekli onlar sadece sınav esnsıda getirmememiz gerektiğini solemislerdir. adresini gsf bolümümnde indirip tüm bilgileri ayrıntısı ile oğrenebilceğiniz bir pdf dosyası var.
__________________ Sanat sınavla ölçülmeyecek kadar özneldir. Kaybetmişlere soluorum vazgecmeyin bu sizin sanatınız ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | evet bende öyle duydum......... sanırım doğru
__________________ جξ٣εn |
| | |
| | #8 |
![]() | GÜZEL ÇALIŞMA ![]()
__________________ SENİ SEVİYORSAM SANA NE BUNDAN? |
| | |
| | #9 |
![]() | merak ettim marmaraya giripte kazanan varmıııı? |
| | |