| | #1 |
![]() | ************* basit bir kartvizit çalışması yorumlarınızı bekliyorum... Mesaj Bulut MANASTIR tarafından (10-10-2008 Saat 12:19:20 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | adres bilgileri yok ??? Logo için kullandığınız yazı fontu biraz zayıf kalmış orada diye düşünüyorum. Emeğinize sağlık
__________________ |
| |
| | #3 |
![]() | fontu değiştirmeni öneririm.birde ortadaki şeriti daha ince tut bence adresi ismi arkaya falanmı yazmayı düşünüyosn?
__________________ Dünya tersine dönse yine vazgeçmem senden free... |
| |
| | #4 |
![]() | illede kartvizitte bir görsem kullanmak istiyorsan bence sadece kamerayi ve kameradan acilan isik hizmesini kullansan daha ektili bir tasarım yapıyabilir, logo nun yazi karakterini değistirip daha küçük kullansan güzel olur sanirsan, zemine bir renk beğenip (zemin beyaz da olabilir) kameradan çikan ısık hüzmesini daha genis tutarak o alanın üzerine sanki bir film seridinden akiyormusu gibi isim ve iletisim bilgileri yazilabilir, görmeden karar vermek zor ama dogru renk ve karakterlerle güzel bir kartvizit olacagini düsünüyorum, eline saglik kolay gelsin |
| |
| | #5 |
![]() | çalışmada iletişim bilgileri bulunduğu için konu kapatılmıştır.
__________________ ![]() |
| |
![]() |
| Tags |
| fotograf, yıldızlar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |