![]() |
| |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| 05-06-2008 | #1 |
| | yıllardır corel kullanırım illustratöre geçsem mi farkı nedir + ları nedir yıllardır corel kullanırım illustratöre geçsem mi farkı nedir ki artıları filan yurt dışında herkes ai geçmiş diyorlar ama yılların birikimi var öyle pat diyede geçilmiyor ai kararsız kaldık veya bu işin sonunu kim getirecek ![]() |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| 05-06-2008 | #2 |
| | illustratör draw - photoshop - freehand birleşimi bir sistemdir tek kelime bu ![]() ilk görünüşte korkutabilir korkma dostum |
| |
| 05-06-2008 | #3 |
| | pc kullanıcısı iseniz [B]corele devam edin[/B] derim ben. ne de olsa "yılların alışkanlığı var" da diyorsunuz. corel de güzel programdır, programa hakimseniz istediğinizi gerçekleştirebileceğiniz bir programdır. ...ama yeni başlıyorum bu mesleğe deseydiniz [B]mac+illustrator[/B] derdim. |
| |
| 05-06-2008 | #4 |
| | pek fark yok. ikiside vectoral program ikisi de baskıda güzel sonuç veriyorlar. sadece menü değişık, özelikleri aynı... Illlustrator da çalışınca alışırsınız |
| |
| 05-06-2008 | #5 | |
| | Alıntı:
saygılar... | |
| |
| 05-06-2008 | #6 |
| | Import/Export olayları bakımından Illustrator daha ılımlı bir program. Nede olsa diger tüm programlar tarafından ortak olarak desteklenen format olması da bir bakıma avantaj. |
| |
| 05-06-2008 | #7 |
| | yurt disinda ai ye gecmis diye bisey yok. Daha onceki calistigim yerde corel kullaniyordum bu yeni basladigim yerde illustratore gecis yapmak zorunda kaldim cokda zor olmuyor. Tavsiye ederim |
| |
| 05-06-2008 | #8 |
| | çalışmak lazım olabilir photoshp çaok ağır çalışıyor |
| |
| 05-06-2008 | #9 | |
| | Alıntı:
illustrator'de bir adobe programıdır. illustrator, kullanım hatalarında baya bilgisayarı kasabilir. pc'de illustrator kullanmak istiyorsanız, çok iyi bir pc'ye sahip olmalısınız. malum pc'lerin potansiyeli ortada ![]() ![]() ![]() | |
| |
| 05-06-2008 | #10 |
| | bizim is yerinde hem pc var hem mac. Yani farki acaip bir sekilde gorebiliyosun. Pc bircok program ve kart icin ideal olabilir. Ancak en basit bi arac giydirmesi yaparken kasim kasim kasiliyor hem corel olsun hem ai olsun hem indesign olsun. Oysa Mac de bu problem cok cok asagi seviyede hatta sorun olarak bile gozukmez.Eger imkanin varsa mac derim yoksa iyi bir pc de isini gorebilir |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| corel, farkı, geçsem, illustratöre, kullanırım, ları, nedir, yıllardır |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |