| | #1 |
![]() | ![]() Yeni bi deneme! |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | çok iyi bi çalışma bende tipografi kullanılarak yapılan çalışmaları çok seviyorumm tebrikler...
__________________ Çatlak olabilirim belki hafiften |
| | |
| | #3 |
![]() | teşekkür ederim |
| | |
| | #4 |
![]() | çok güzel olmuş tebrik ederim çalışmalarının devamını görmeyi isteriz emeğine sağlık
__________________ Ey ogul! Sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz... |
| | |
| | #5 |
![]() | koçumsun canım, ama çalışma alanının yükseklği beni rahatsız etti açıkçası. |
| | |
| | #6 |
![]() | teşekkür ederim özkan!! erdem canm tosunum çalışma alanını bilerek yüksek yaptım! yataylardada uzun çalışmaya karar verdim! |
| | |
| | #7 |
![]() | sizi takip ediyorum tebrikler başarılı buluyorum.. |
| | |
| | #8 |
![]() | Walla süper olmuş üstad.Şu typo işini bi de ben yapabilsem on numara olacak ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | yaparsın inşallah kardeş |
| | |
| | #10 |
| | başarılı bir tipografi çalışması olmamış.. tipografide yazılar bakınca net bir sekilde okunması için sıralanır. gözü yormadan düzenli bir sekilde; en önemliside harflerin et, bacak kalınlıkları ve espas oranlarıdır.. gözü bu kadar yoran bir tipografi çalışması ilk kez gördüm.. ellerine saglık.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| yine, ben, tipo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |