| | #1 |
![]() | yine broşür tek kırım ön ve arka baskılı ![]() ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | ön kapaktaki resim zemine tam oturmamış. hafif gölge istiyor sanki. emeğine sağlık!..
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #3 |
![]() | yerleştirme iyi gibi duruyo renk ve yazı karakterinde iyi şu sağdaki sertifikaları yyukarı alıp resimleri alt alta da kullanabilirsin belki damacananı olduğu kısmı gölgelendirmeyle reklendirebilirsin çok basit kaldı damacanayı koyup bırakmış gibi anne ve çocuk resim yerine başka resimleride dene su içen birileri gibi beyazın yoğun olduğu dinamik resimler olabilir değişklik yapmasanda olabilir böyle de gayet iyi duruyo emeğine bileğine sağlık
__________________ EFOgraf |
| | |
| | #4 | |
![]() | Alıntı:
damacana konusunda bişeyler yapılabilirdi belki dikkate alacağım.. tşkrr.. | |
| | |
| | #5 |
![]() | çok klasik bir çalışma olmuş sanki yıllar önce yapılmış gibi duruyor ön tarafta çalışma yapılmış olsa da boş gibi duruyor ve zemin hoş olmamış bence.. yeni bir çalışma yapılabilir.. emeğine sağlık.. başarılar |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
![]() yinede teşekkürler.. | |
| | |
![]() |
| Tags |
| broşür, kırım, tek, yine |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |