| | #1 |
![]() | ![]() ![]() neden yorum yapılmıyor???
__________________ Bir kulaç daha atsam karadayım... ben hiç böyle bir denize dalmadım..! Mesaj HORUS tarafından (08-10-2007 Saat 03:47:13 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | uzun süredir forumdasınız flood yapılmaması gerektiğini bilmeniz lazım 2. olarak forumda açılan konulara elbet yeri geldiğinde yorum yapılıcaktır
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #3 |
![]() | GÖzlÜklÜ Bayani GÜzelce Bİ Oturtsaniz Daha Iyi Olurdu |
| | |
| | #4 |
![]() | kıvılcım kardeş o 1 kadın bir şeyin üzerinemi oturuyo yoksa kızın arkasını senmi kestin öle ![]()
__________________ hayat bir spectra kafanın ucunda ise benimkini 12 pas basın Oyun Bitince Şah da Piyonda Aynı Kutuya Konur... HERŞEYİ BİLDİĞİNİ SANMA ! GERÇEKTE ÇOK BİLGİLİ OLSAN DA KENDİNE CAHİLİM DİYEBİLECEK CESARETİN OLMALI. |
| | |
| | #5 |
![]() |
__________________ Bir kulaç daha atsam karadayım... ben hiç böyle bir denize dalmadım..! |
| | |
| | #6 |
![]() | kıvılcım üzerinde çalışacağın başka bişey de 2,çalışmadaki kızın kolu. onu da içeri al bence rahatsızlık veriyo... iyi çalışmalar
__________________ Çözümde görev almayanlar, sorunun bir parçası olurlar. |
| | |
| | #7 |
![]() | arka fondaki çizimler çok güzel. hani şu açık zemin üzerine gelmiş olan beyaz renkli olanlar... 1.çalışmada kızın poposu kesilmiş. pek iyi bir görüntü oluşturmuyor. 2.çalışmada yine kızda problem var. kolun dışarı çıkması güzel durmuş. ama gözlerim keşke saçları da dışarı çıksaydı diyor ![]()
__________________ şυ ∂üηуα∂α нιçвιяѕєуιм αz σℓмα∂ı ѕєηιη кα∂αя νє нι¢вιяѕєу σzℓємє∂ιм ѕєηι σzℓє∂ιğιм кα∂αя..!! ![]() __________________________________________________ ____________________________ ÖÖÖÖZERRRR (·_·") |
| | |
| | #8 |
![]() | eline sağlık 2. çok güzel olmuş |
| | |
| | #9 |
![]() | 1. çalışmada modelde asıl görünmesi gereken çizmeler görünmüyor. dikkat gözlüklerin üstünde. Eğer 1den fazla dia aldıysan yanlış seçim yapmışsın yada tek ise yanlış image çekimi olmuş. |
| | |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
ilk çalışmada çanta ve çizme diğeride ise çizme ve ayakkabı tk. sanırım bu konuya açıklık getirmem fikirlerinizi değiştirecektir
__________________ Bir kulaç daha atsam karadayım... ben hiç böyle bir denize dalmadım..! | |
| | |
![]() |
| Tags |
| ykm acikhava, ykm, afis |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |