| | #1 |
![]() | Bir yoga kursunun afisi ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | güzel olmuş.yalnız insanların yere bastığı anlaşılsın bence ![]()
__________________ bende kaybolanı sende bulmak güzel .... |
| | |
| | #3 |
![]() | konusu gibi çalışma da ferah... resime yansıma vermişsin güzel olmuş, bir de ayak uçlarına hafif gölge verirsen tamamdır. emeğine sağlık.
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #4 |
![]() | Tesekkur ederim arkadaslar. Bu afis gectigimiz sene yayinlandi. Adres icin linki degistirecegim fakat duzeltmeyi nereden yapacagimi bulamadim. Yardimci olursaniz sevinirim. Tekrar tesekkurler. |
| | |
| | #5 |
![]() | İnsanlar havada gibi durmasa ve çözünürlük iyi olsa daha güzel olurdu. Yine de çok güzel bir çalışma eline sağlık. |
| | |
| | #6 |
![]() | insanlar yoga yapiyor... yerde olmalari garip olur cozunurluk linkleri update etmedigim icin ole cikti jpege cevirirken. basilan iste cozunurluk sorunu olmadi |
| | |
| | #7 |
![]() | Yere basmasını şu sebepten önerdim, insanların ayakları uçar gibi değil yere basar gibi. |
| | |
| | #8 |
![]() | bencede yere bastıklarını flu bir çizgiyle de olsa göstermek gerek.... gölgelendirmede de çok belirginden kaybolma tarzında olsa grandiend ayak uçlarında belirmesi gerek... sizin tasarımları genelde beğeniyorum... bu da çok şık bir çalışma |
| | |
| | #9 |
![]() | Cok tesekkurler ben de sizlerinkileri ilgiyle takip ediyorum. |
| | |
| | #10 |
![]() | bence genelinde güzel bi çalışma fakat alttaki beyaz bant üzeri vida lar olmamış..gereksiz bi ayrıntı gibi.. yinede eline sağlık.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| afis, yoga |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |