| | #1 |
![]() | |
| |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | bu da çok gzl olmuş devamını görmek isterim |
| |
| | #3 |
![]() | çalışmaların gerçekten çok güzel, fakat birkaç eksiğin var onlarıda beraber tamamlıycaz sanırım ilk önce animasyonlarının başında stop kodu var sanırım onu hiç koymamalısın. Sanırım Adobe flash diil de başka bi programla çalışıyorsun otomatik koyuyordur. Biraz ayarlarını kurcala otomatik başlasın ![]()
__________________ فثع طضصئؤأز٭چپ٭گ٣٭عطا٭جظض٭سشصک٭چپ٭ |
| |
| | #4 |
![]() | fairylike teşekkür ederim ![]() dizaynplus ben bunları freehand de çizdim sonra flash olarak kaydettim.balığın çizimini bi arkadaşım yaptı gene ders için ben ona yardım ettim dedikii bu balık bu oval fanusta dönecek bi de freehan de.malesef 3 boyut yok bende bari tekrar tekrar balığı çizmemek için iki tane kale koydum.dedim içinden geçsin böylelikle balığın tam arkasını tekrar çizmek zorunda değimm.aynı şekilde önünü de tek çözüm yolu bu olduğu için ancak bu şekilde oldu çok estetik değill defalarca çizdim kaydettim izledim ama en iisi bu olduu bari arkaya yosunları koyayımm kabarcık çıksın dedimm.böylelikle balığıda kamufle ettim.dediğin gibi stop kodu olmadı sadece kaydederken flash olarak kaydettimsonuçta sınav içindi sadece bir günde yaptım toplam 100 küsür kareden oluşuyoo ee 100 aldı arkadaşım sayemde işimiz görüldü.aama animasyon yapmak çok zevklii fırsatım olursa photoshopta düzenlemeler yapıp kendi animasyonlarımı da yapmak istiyorum.ortaya bişeyler çıkınca insan mutlu oluyor...ilginiz için teşekkürler |
| |
| | #5 |
![]() | yine güsel bir çalışma emeğine sağlık gatorizado.. |
| |
| | #6 |
![]() | |
| |
| | #7 |
![]() | eline saglık ama ben kediyi daha cok begendim ![]()
__________________ Wıne Maker---<html>---"nofollow"---</photoshop> |
| |
| | #8 |
![]() | |
| |
| | #9 |
![]() | linkte bi sorun var sanırım |
| |
| | #10 |
![]() | linkte sorun yok dosya silinmiş konu kapatılmıştır düzeltilmek istenir ise yönetimle irtibat kurun
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| |
![]() |
| Tags |
| animasyon, istek, yoğun, üzerine |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |