Yuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...!

Graficafe - Yuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...! ...

Cevapla
Yuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...!
ist_dizayn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ist_dizayn

Sanat Yn. / İstanbul

Standart

Yuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...!

Alt 21-08-2010 #1
Sponsorlu Bağlantılar

Aşağıdaki Msj Bize e-Mail Olarak Geldi Olurda Size Gelirse Lütfen Sakın İnanmayın Bu Ve Buna Benzer Msjlar, Daha Gecenlerde Savcılığa 38 Tane E-mail ve İp Adresi Verdik Tam Kurtulduk Derken Yeni Başladı İşte Gelen Mesaj....

Merhaba sevgili,
Bugün nasılsın? Seninle iletişim gibi, benim adım Miss Constance Makazu, medeni duruma göre tek olduğunu düşünüyorsanız, o Saygısızlık ile benim zevk seninle ben beri seninle profil etkilendim ile sağlıklı bir dostluk geliştirmek etmektir. Benim hobi, seyahat, yüzme ve dans okurken ben yeni arkadaşlar edinmek büyük ilgi var.

Bugün i e-posta id www.grafikerler.net bulundu, sonra ben gerçekten bize iyi arkadaş olmak istiyorum fırsat size i olarak yazmaya aldı ve biz büyük bir arkadaş olabilir miyim onu takdir edeceklerdir.

Ben en azından kim you.I geri benimle iletişim istediğiniz olacak yazıyor, böylece ben sana temas etmiş Benimle ilgili tam bir açıklama ve nedenleri ve amacı verecektir görmek için benim fotoğraf gönderir.

Lütfen ([email protected] )

Saygılarımla,

Constance.
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

Ufuk Cebeci isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Ufuk Cebeci

Sanat Yn. / İstanbul

Standart
Alt 22-08-2010 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
aynı mesaj bana da geldi amaç nedir anlayamadım google translate den çevrip göndermişler sanırım
Bu mesajdan alıntı yap
selincamcılar isimli Üye şimdilik offline konumundadır

selincamcılar

Sanat Yn. / İstanbul

Standart
Alt 22-08-2010 #3
benim *******de geldi!!!
Bu mesajdan alıntı yap
VolkanTEKiN isimli Üye şimdilik offline konumundadır

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ ♫♪

Grafiker / Bursa

Standart
Alt 22-08-2010 #4
Bu tür mesajların sitemiz ile uzaktan yakından hiç bir ilgisi yoktur.

Bu gibi güvenmediğiniz kişilerden gelen e-postalara güvenerek işlem yapmayınız.

Saygılarımla...



..::Grafikerler.net Hizmetleri::..

Bu mesajdan alıntı yap
ist_dizayn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ist_dizayn

Sanat Yn. / İstanbul

Standart
Alt 23-08-2010 #5
Bu tür mesajların sitemiz ile uzaktan yakından hiç bir ilgisi yoktur.

Bu gibi güvenmediğiniz kişilerden gelen e-postalara güvenerek işlem yapmayınız.

Saygılarımla...
Volkan beyle aynı görüşteyim arkadaşlar eğer çok rahatsız ediliyorsanız lütfen savcılığa bildirin veya bulunduğunuz bölme emniyetine e-mail kopyasını ve verin gereken işlen en kısa zamanda yapılmakta bu konuda gerek savcılarımız gerekse emniyet mensupları çok titiz davranıyorlar...

ayrıca iratiba geçtiğinizde sizden sizin hesap numaranızı isteyeceklerdir ve sonrada milyon dolar kara para aktarımı yapılacakdır hesabınızdan Yuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...! veya Benzeri Yasadışı İşlemler Yapılmakta Bu Nedenle Lütfen Bu Tarz E-mailller ve Kısa Msj İnanmamanızı Öneriyorum...

Bunu Paylaşmamın Nedenine Gelince Bilgilendirmek Amaçlıdır.
Bu mesajdan alıntı yap
ozlem aslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ozlem aslan

Grafiker / Ankara

Standart
Alt 23-08-2010 #6
Banada geldı sara kity diye birinden anlamadım da sildim giitti ..
Bu mesajdan alıntı yap
Designerrr isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Designerrr(29)

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 23-08-2010 #7
Banada geldi aynısı
Bu mesajdan alıntı yap
Bett isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Bett

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 24-08-2010 #8
Aynısı bana da geldi. Hem de kelime kelime, noktası virgülüne aynı. Vay adi Constance! Bi de ben kek gibi üzülüp cevap yazdım. Yuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...!
Bu mesajdan alıntı yap
Ufuk Cebeci isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Ufuk Cebeci

Sanat Yn. / İstanbul

Standart
Alt 24-08-2010 #9
arkadaşlar gelen mailin sonucunda nasıl bir dolandırıcılık yöntemi izleyeceklerini merak ettim ve cevapladım, gelen cevap şu şekildeYuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...!
sanırım kendini bir şekilde ülkesinin dışına atmaya çalışan bir senegalli.



Benim sevgili,
Bugün nasılsınız ben iyi olduğunu düşünüyorum?
Am çok hazır mutlu posta bugün?
Mine Thies Senegal biraz sıcak buraya bulunmaktadır.
İsmim de Kongo'dan gelen Constance Makazu Ben 23, bir
Afrika.
Am 5.11ft, ten koyu, (daha önce hiç evlenmemiş) halen, i Thies mülteci kampında burada ikamet eden am, benim ülkemde savaştı iç savaşın bir sonucu olarak uzun boylu.
Rahmetli babam Dr.Murray Makazu, o özel ülkeye tavsiye edildi.
isyancılar bir sabahın erken saatlerinde evimize saldırdılar önce onlar, soğukkanlılıkla babam ile de annemi öldürdü.
Sadece bana bu hayatta artık, ama bir ülke tarafından Senegal, i yakın şimdi bir mülteci kampında yaşıyorum önünü açmak için yönetilen,
Senin hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum.
Senin hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri, Hobileriniz ve ne şu anda ne yapıyorsun.
Ben daha kendimi, bir sonraki postada anlatacağım.
Burada Ekli benim resmi vardır.
Sizden en erken duymak, umut
Miss Constance
Bu mesajdan alıntı yap
ist_dizayn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ist_dizayn

Sanat Yn. / İstanbul

Standart
Alt 24-08-2010 #10
arkadaşlar gelen mailin sonucunda nasıl bir dolandırıcılık yöntemi izleyeceklerini merak ettim ve cevapladım, gelen cevap şu şekildeYuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...!
sanırım kendini bir şekilde ülkesinin dışına atmaya çalışan bir senegalli.



Benim sevgili,
Bugün nasılsınız ben iyi olduğunu düşünüyorum?
Am çok hazır mutlu posta bugün?
Mine Thies Senegal biraz sıcak buraya bulunmaktadır.
İsmim de Kongo'dan gelen Constance Makazu Ben 23, bir
Afrika.
Am 5.11ft, ten koyu, (daha önce hiç evlenmemiş) halen, i Thies mülteci kampında burada ikamet eden am, benim ülkemde savaştı iç savaşın bir sonucu olarak uzun boylu.
Rahmetli babam Dr.Murray Makazu, o özel ülkeye tavsiye edildi.
isyancılar bir sabahın erken saatlerinde evimize saldırdılar önce onlar, soğukkanlılıkla babam ile de annemi öldürdü.
Sadece bana bu hayatta artık, ama bir ülke tarafından Senegal, i yakın şimdi bir mülteci kampında yaşıyorum önünü açmak için yönetilen,
Senin hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum.
Senin hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri, Hobileriniz ve ne şu anda ne yapıyorsun.
Ben daha kendimi, bir sonraki postada anlatacağım.
Burada Ekli benim resmi vardır.
Sizden en erken duymak, umut
Miss Constance
bende buna benzer bir araştırma yapmıştım aylar öncesinden...
fakat daha komik ve trajedik bir olayla karşılaştım...
karşımdaki kişi bir bayandı ve bana 500 Küsür Milyon Dolar Teklif Etmişti. ve Ortalama 10 - 15 Gün Görüştüm Baktım Durum Baya Ciddileşiyor Emniyete Bildirdim Araştırma Yaptılarki G.Koreden Bir Çete Ve Ona İt Tüm İp Adresleri Türkiyeye Yasaklandı Yuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...!
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
Nasıl Yani Dedirten Reklam anil_k Dijital Sanat 15 08-04-2012 11:46:38
Su damlacıkları yani ben :) damla1 Sanatsal Fotoğrafçılık 36 22-03-2011 09:12:58
yani...?.....sayılabilirmi?(bir soru) workmedya Temel Tasarım İlkeleri 2 11-04-2010 07:45:25
ctrl+r yani tekrar tuşu meşguf Corel Draw 1 02-09-2008 16:31:03

Kapat
Şifremi Unuttum?