Yuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...!

Graficafe - Yuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...! ...

Cevapla
Yuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...!
graphichd isimli Üye şimdilik offline konumundadır

graphichd(31)

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 24-08-2010 #11
Sponsorlu Bağlantılar

arkadaşlar gelen mailin sonucunda nasıl bir dolandırıcılık yöntemi izleyeceklerini merak ettim ve cevapladım, gelen cevap şu şekildeYuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...!
sanırım kendini bir şekilde ülkesinin dışına atmaya çalışan bir senegalli.



Benim sevgili,
Bugün nasılsınız ben iyi olduğunu düşünüyorum?
Am çok hazır mutlu posta bugün?
Mine Thies Senegal biraz sıcak buraya bulunmaktadır.
İsmim de Kongo'dan gelen Constance Makazu Ben 23, bir
Afrika.
Am 5.11ft, ten koyu, (daha önce hiç evlenmemiş) halen, i Thies mülteci kampında burada ikamet eden am, benim ülkemde savaştı iç savaşın bir sonucu olarak uzun boylu.
Rahmetli babam Dr.Murray Makazu, o özel ülkeye tavsiye edildi.
isyancılar bir sabahın erken saatlerinde evimize saldırdılar önce onlar, soğukkanlılıkla babam ile de annemi öldürdü.
Sadece bana bu hayatta artık, ama bir ülke tarafından Senegal, i yakın şimdi bir mülteci kampında yaşıyorum önünü açmak için yönetilen,
Senin hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum.
Senin hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri, Hobileriniz ve ne şu anda ne yapıyorsun.
Ben daha kendimi, bir sonraki postada anlatacağım.
Burada Ekli benim resmi vardır.
Sizden en erken duymak, umut
Miss Constance
Ben mailleşmede daha ileri gittim, son gönderdiği mail aynen böyle,,

"Merhaba sevgili,
Bugün nasılsın?
Seni iyi yapıyorsun, inan
Cevabını benim posta mutlu daha duyuyorum.
benim biraz sıcak Dakar Senegal buraya bulunmaktadır. Onun Tanrılar tarafından hapishanede bir kalıyorum ve umarım zarafet i burada soon.i çıkacağı gibi herhangi yakınları kime i tüm yakınlarına gidip yok uzakta tek kişi ben şimdi var savaşın ortasında koştu Rev Austin Jacobs ve papaz olması (Graceland Kilisesi) işte o bana çok hoş oldu kampında i Buraya geldiğimden beri ama yerine ben onunla kampında iki çünkü kadın hosteli ayrılıyorum yaşayan değilim Pansiyonlar tek erkekler kadınlar için diğer için.

Pastors Tel numarası (00221-77-372-65-61) aramak varsa ve benimle o benim için hosteli göndereceğiz konuşmak istiyorum onu belirtiyorsunuz. bir mülteci olarak burada i herhangi bir hak veya ayrıcalık herhangi bir şey için para olması ya da bu ülkedir.Benim ve yasalara aykırıdır, çünkü ne olursa olsun geri çalışmalara gitmek istiyorum yok çünkü sadece ilk yıl trajik önce katıldığı bu benim bu durumda olmaktan şimdi gerçekleşti yol açar.

o hayatta olduğu o lider banka Avrupa'da kendisinin de ismimi kullanılan para bir miktar yatırılır çünkü Lütfen bu dinle, kendime i ile size ikinci göndereceğiz, hesap rahmetli babam açıklaması ve ölüm belgesi burada var yakın akraba, söz konusu tutar $ 2,8 (iki milyon sekiz yüz bin dolar). i Bu yüzden bana hesabınıza bu para transfer ve ondan benim için you.I ile insanlara kampında bu gizli tutulur karşılamak için gelmek benim seyahat ling belgeleri ve uçak bileti almak için biraz para gönderebilirsiniz yardım istediğiniz olacak hakkında o baba gibi bana çünkü Rev parçalamak baba bilir burada tek kişi.

Bu yüzden yukarıda kendiniz ve tutmak için insanlar hakkında bilmeniz alırsa herkese i ve para hayatımı kaybetme korkuyorum bu söyleme gibi olacak ışığında. i hatırla, tüm bu bilgileri güven i nedeniyle dürüst ve anlayışlı insanlar, dürüst ve vizyon, hakikat ve çalışkan bir adam gibi you.I üzerine devrildi size veriyorum.
Favori dil İngilizce ama bizim dil Fransızca ama çok fluently.Meanwhile İngilizce i ben çok söylemek zorundayım dediğim gibi beni aramak gibi olacak BT i.
Have a nice day ve beni düşün.

Lütfen ben sizden erken duymak için bekliyorum
Sevgilerimle Sara."
Bu mesajdan alıntı yap
Ufuk Cebeci isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Ufuk Cebeci

Sanat Yn. / İstanbul

Standart
Alt 24-08-2010 #12
                             Sponsorlu Bağlantılar
Yuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...! klasik bi sistemde çalışıyor bu arkadaş demekki bundan aylar once de buna benzer birşey gelmişti bende birkaç gün mailleştim adam bir ortaklıktan ve 11 milyon dolardan bahsediyordu parayı direk Western Union ile gönderecekti bu yüzden 500 dolar masraf istedi masrafları kesin oyle gonderdin dedim ısrarla olmaz çek göndereceğiz diye inat etti adam sonunda dalga geçmeye başladığımı anlayınca vazgeçti direk emniyete bildirdim zaten mailiYuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...! kanıpda bu kişilere para gönderen ne kadar çok insan vardır kimbilir..
Bu mesajdan alıntı yap
graficar isimli Üye şimdilik offline konumundadır

graficar(68)

Bilg. Teknikeri / İzmir

Standart
Alt 24-08-2010 #13
Özelden mesaj alıp veremediğimizden.Bazı arkadaşlara yardımcı olmak gayesiyle.iletişim bilgilerinde msn yada e-mail adresini herkesin göreceği şekilde açık tutuyoruz.Bu bahsi geçenlerde iletişim bilgilerinden adresimizi alıp irtibata geçiyorlar.
Aynı mail banada geldi hemde resimli.googlede kısa bi aramada işin sahtekarlıktan başka birşey olmadığını anladım.Bugünde tesadüfen rastladım graficafede.
Mailler arkadaşların yazdıklarıyla bire bir aynı o yüzden yükleme gereği duymadım.
Aklınıza uyupda Aldanmayın..
Bu mesajdan alıntı yap
egevatansever25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

egevatansever25

Grafiker / Samsun

Standart
Alt 17-01-2012 #14
bett sana mesaj atamıyorum özelden kapatıp paralı yapmışlar
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
Nasıl Yani Dedirten Reklam anil_k Dijital Sanat 15 08-04-2012 11:46:38
Su damlacıkları yani ben :) damla1 Sanatsal Fotoğrafçılık 36 22-03-2011 09:12:58
yani...?.....sayılabilirmi?(bir soru) workmedya Temel Tasarım İlkeleri 2 11-04-2010 07:45:25
ctrl+r yani tekrar tuşu meşguf Corel Draw 1 02-09-2008 16:31:03

Kapat
Şifremi Unuttum?