| | #1 |
![]() | ZBrush kullanım için bilgi arıyorum..Aranızda kullanan varmı? |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | kimsemi ilgilenmiyor?? |
| | |
| | #3 |
![]() | valla bilsem ilgilenirdim |
| | |
| | #4 |
![]() | Sen gel maya'ya geç. |
| | |
| | #5 |
![]() |
__________________ Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir |
| | |
| | #6 |
![]() | Türkiye’de 3D, Animasyon ve Görsel Efekt konularında neler yapılabilir. Kullandığımız Programların bizlere sağladığı imkanlar nelerdir? Bu konularda üretim yapmak isteyenler nerelerde ve ne koşullarda çalışılabilir. Post-prodüksiyon stüdyolarının işleyişi nelerdir ve ne gibi imkanları kullanabiliriz? Aradığım cevaplara max, maya gibi sabit unsurlar sağlayamasının dışında zbrush ın sunduğu imkanları araştırmanı ve demo bile olsa bunu edinmeni tavsiye ederim ..Hani derler ya, halini gerçekleştirdi ..İşte program gibi program zbrush.. Bu kadar yazdım.. Ama senin Maya ile ilgili düşüncelerini, donanımını ve görsellerini paylaşmanı beklerim ki gerçektern Zbrush kullanmakla hata mı ediyiyorum öğrenmek isterim.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| bilgi, icin, kullanim, kullanım, zbrush |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |