| | #1 |
![]() | Yeni bir üye olarak bu paylaşım ortamının oluşumunda ve yaşatılmasında katkısı bulunan tüm arkadaşlarımı sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bu naif ortama katkıda bulunabilmek adına bende birkaç tasarımımı sizlerin beğenisine sunmaktan mutluyum. Tasarımlar tamamen yurtdışı çalışmalar olduğu için ingilizce hazırlanmıştır. Bu dilin sevdalısı yada özentisi değilim ![]() ![]()
__________________ byZED Zülfikar FİDANCI grafik tasarımcı |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | zülfikar bey hoş geldiniz. çalışmanız/çalışmalarınız gerçekten başarılı...
__________________ Çözümde görev almayanlar, sorunun bir parçası olurlar. |
| | |
| | #3 |
![]() | Zülfikar hocam sen buralar için biraz yükseksin be hocam! Siz aşmışsınız artık... |
| | |
| | #4 |
![]() | selam , çok güzel çalışmalar yapmıssın tebrikler... |
| | |
| | #5 |
![]() | ellerinize sağlık çok güzel çalışmalar yapmışsınız. |
| | |
| | #6 |
![]() | çok iç açıcı, iyi düşünülmüş çalışmalar. ellerinize sağlık. |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | Müthiş... Mathiş bence. özellikle 2. calışma. süper gerçekten. Tipografi cok başarılı. cok beğendim. Ellerine sağlık. Mause na kuvvet. |
| | |
| | #9 |
![]() | |
| | |
| | #10 |
![]() | benim litaratürümde süperden daha süper olana zzzzzzüüüüüüüüppppppppeeeeeeerrrrrrr denir... |
| | |
![]() |
| Tags |
| ambalaj, bir kac tasarim, tasarimlari, tasarımları, zeytinyag |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |