| | #1 |
![]() | yorumlarınızı bekliyorum ![]() Mesaj krafftli tarafından (09-10-2008 Saat 17:56:27 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | genel olarak gözüme hoş görünüyor ama biraz büyük eklerseniz ayrıntıları görebilmemiz için daha sağlıklı yorumlar yapabilelim saygılarımla... |
| | |
| | #3 |
![]() | çok hoş görünüyor fakat zeytinyağ şişesinde bi tuaflık var. logoya bağlı olarak daha estetik bir çizim olsa daha hoş durur bence ama böylede güzel...
__________________ hayatta ya tozu dumana katarsın, yada tozu dumanı yutarsın. |
| | |
| | #4 |
![]() | arkadaşım çok hoş fakat derya arkadaşımada katılmak zorundayım zeytin yağı şişei hoş deyil kolay gelsin |
| | |
| | #5 |
![]() | şise konusunda hem fikiriz anlaşılan kullandığın font ve renk itibariyle gayet uyumlu zeytinyağı için ama soldaki çizim işin hem estetiğini bozmuş hem basitleştirmiş emeğine sağlık...
__________________ gülüşüm fotoğrafım olsun gözlerine |
| | |
| | #6 |
![]() | çalışman güzel ama arkadaşlar gibi bende zeytin yağ şişesinde takılı kaldım birde zeytini biraz daha gerçekci bulursan daha iyi olur derim |
| | |
| | #7 |
![]() | şise konusuna katılıyorum ve zeytin tanesi cok yapmacık duruyor. |
| | |
| | #8 |
![]() | bence el atmışken zeytini de biraz daha gerçekçi yapabilirsin. şişeyi düzeltince bu sefer zeytin göze takılacaktır. teşekkürler. |
| | |
| | #9 |
![]() | şişenin üstündeki yaprak biraz emanet gibi durmuş buda benim fikrim tabi |
| | |
| | #10 |
![]() | bana sorarsanız karakterler fazla ince bıraz kalınlastırılabilir belkı o zaman daha hos gorunurler.
__________________ yeniden başladı herşey.şimdi el benim.son kozlar bana ait.bu oyun benım |
| | |
![]() |
| Tags |
| firması, icin, logo, yaptığım, zeytinyağ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |