Sonuçlanan Grafik Tasarım Yarışmaları - 1. ULUSAL ESERE ve EMEĞE SAYGI YARIŞMASI ...
![]() |
1. ULUSAL ESERE ve EMEĞE SAYGI YARIŞMASI
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
benimkide sergilenmeye deger eserler arasında idi. maltepede gesam a gittim. adamlarla konuştum ne zaman sergi olacak yada ne olacak an azından dereceye girenlerin eserlerini gorseydik dedim. adam bana onca eserin arasından nasıl gosterelim falan dedi. bende cdlerini niye topladınızki dedim. sayfanızda bile acıklamadınız en azından ufak imagelarını atsaydınızda baksaydık falan oyle geçiştirdi. yok temmuzda konyada olacakmış sergi eylül mü kasım mı ankarada olacakmış falan. o zaman gorebilecekmişiz. dedim bu mu saygı... neyse agzımı kotu acmak istemedim. biraz ciddiyetsizlik vardı. buda rahatsız ediyor.Sergiye layık görülmene sevindim arkadaşım dediğim gibi ciddiyetszilik başından bu yana sürüyor ve kazananlar ne gariptir ki hep ahbap eş dost yani komedi
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
emeĞe, emee, emege, esere, saygi, ulusal, yarimasi, yarismasi, yarişmasi |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Esere ve Emeğe Saygı Afiş Yarışması | Operadevil69 | Afiş Tasarımı | 38 | 21 Ağustos 2008 11:32 |
Esere ve Emeğe Saygı Logo Yarışması | Operadevil69 | Logo Tasarımları | 0 | 13 Mayıs 2008 15:09 |
afiş çalışmam (ulusal sorunlar ) | passione | Afiş Tasarımı | 23 | 28 Nisan 2008 10:14 |
Repleri unutmayalım, emeğe saygı (Teraziyi tıkla!) | mapuskus | Graficafe | 0 | 25 Temmuz 2007 12:15 |