Temel Tasarım İlkeleri - 24 sayfalık bir dergi fiyatı nasıl belirlemeliyim ...
![]() |
24 sayfalık bir dergi fiyatı nasıl belirlemeliyim
|
Sponsor Links |
sorduğum soru cevap verilmemesi gereken bir soru mu anlamış değilim yaptığımız iş yalan dolan doğal değil her emeğin bir bedeli yok mu bizim emeğimizin bedelini belirleyecek bir kriter olmamasına şaşırdım doğrusu yinede herkese teşekkür ederimAslında şaşırmadan önce forumda aratsaydınız istediğiniz bilgilere ulaşabilirdiniz... Bilgi için linke tıklayınız...
Sponsor Links |
merhaba freelance olarak yeni çalışmaktayım. o yüzden fiyat konusunda bilgim yok. 24 sayfalık bir dergi görseller hazır gelicek diğer işler bana ait Quarkda dizgi ve mizanpajını yapıp baskıya hazır halde teslim etmem gerekiyor. Yalnız fiyat konusunda hiç bir bilgim yok bunu belirlemek için bir kriter veya liste varmı neye göre ve kaç lira fiyat normal yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese saygılarpardon ablacım tamamen benim yazıları yanlış anlamam ben baskısıda dahil sorduğunu zannettim ama sen sadece grafiğini yapıcaksın anladım özür..
insan kendi değrini kendisi belirler ..ucuz işçilerin hali ortada tavsiyem kimse değerini düşürecek işler yapmasınkesinlikle katiliyorum.
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
48 Sayfalık Hazırlanmış Bir Dergi Forması | ahmetsxfile | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 74 | 06 Ocak 2021 16:56 |
2 Sayfalık Dergi Mizanpajı | LuNaTiC | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 11 | 13 Şubat 2010 14:07 |
24 sayfalık bir forma örneği | efoja | Baskı Öncesi | 14 | 01 Aralık 2009 14:37 |
Baskı fiyatı nasıl hesaplanır | aliihsan cinar | Baskı Öncesi | 2 | 18 Şubat 2009 10:01 |
Arkadaslar Dergi yada gazete sayfa tasarımı nasıl yapabilir? | nightmare87_ | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 2 | 16 Şubat 2009 09:11 |