Sonuçlanan İlanlar - 8 yıllık Grafikerim ...
8 yıllık Grafikerim
|
Sponsor Links |
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
selam ben ödül reklam den arıyorum baskıya işi göndere bilecek grafıkten anlayan arkadaş arıyorum kagıthane civarında oturan olursa daha iyi olur photosop ve mac den az anlayan olsa bıle bu işi götürür
üretim müd Adem ***********[/email]
Sponsor Links |
iş zaten hazır geliyor corelde tiff yap photoshopta eps tiff yap riplemeye gönder bence olay bu kendine gelen işleri zaten tasarımcı yapıyordur buna vakti yokturher gelen dosyayı renkden anlamayan bir adam direkt riplersen müşteri ile sorun yaşarsın, ajanstan çalışma hazır gelir; ama sizin renk profillerinizle alakası yoktur orda çalışan arkadaşın ekran kalibrasyonundan kaynaklanan renk uyuşmazlıkları olur, malum ajanslar pantone katalogunu kullanır ama pantone katalogunu dijital baskıda kullanırsanız sonunuz hüsran olur, neden derseniz matbaa boyası ile dijital baskı boyası farklıdır renkler birbirini %100 tutmaz vs.. vs... renk önemlidir heleki ödül reklam gibi kurumsal firmalara iş yapan bir kurumsanız ha 2. kısım ise format değiştirme işlemi için ki dosya başı maksimum 30-50 sn. zaman alır gunde baskıya yollayacagınız iş sayısını ortalama bir rakamla hesap ederseniz günde maxımum 20 dakika çalışacak bir adamı ödül reklam neyapsın
kusura bakmayın cevap verdim ama sadece tecrübemle![]()
her gelen dosyayı renkden anlamayan bir adam direkt riplersen müşteri ile sorun yaşarsın, ajanstan çalışma hazır gelir; ama sizin renk profillerinizle alakası yoktur orda çalışan arkadaşın ekran kalibrasyonundan kaynaklanan renk uyuşmazlıkları olur, malum ajanslar pantone katalogunu kullanır ama pantone katalogunu dijital baskıda kullanırsanız sonunuz hüsran olur, neden derseniz matbaa boyası ile dijital baskı boyası farklıdır renkler birbirini %100 tutmaz vs.. vs... renk önemlidir heleki ödül reklam gibi kurumsal firmalara iş yapan bir kurumsanız ha 2. kısım ise format değiştirme işlemi için ki dosya başı maksimum 30-50 sn. zaman alır gunde baskıya yollayacagınız iş sayısını ortalama bir rakamla hesap ederseniz günde maxımum 20 dakika çalışacak bir adamı ödül reklam neyapsınçok detaya girecek havamda değilim ama senin bildiğin gibi değil bu işler malesef anlattığın gibi olsa iş çıkmaz![]()
çok detaya girecek havamda değilim ama senin bildiğin gibi değil bu işler malesef anlattığın gibi olsa iş çıkmazLütfen öğret.!!! de işin aslı nasıl olurmuş onu öğrenelim..renk her işte önemli değildir kurumsal firmalarında renkleri hem tasarımda hem baskıda oturmuştur her seferinde uğraşmazsın neyse işin muhatabı cevaplar sanırım
![]()
Sponsor Links |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Grafik Tasarımcıyım İş Arıyorum - İstanbul | victorjara | Sonuçlanan İlanlar | 5 | 08 Şubat 2014 18:03 |
5 yıllık grafikerim iş arıyorum | athenav | İş Arayan İlanları | 1 | 22 Nisan 2010 15:25 |
15 yıllık grafikerim, iş arıyorum | sentezboyut | İş Arayan İlanları | 2 | 28 Ağustos 2009 13:32 |
8 yıllık grafikerim freelince ta çalışabilirim | cika39 | Sonuçlanan İlanlar | 1 | 25 Haziran 2009 19:48 |