Sonuçlanan İlanlar - adana da dijital folyo branda afiş bilbord basabilecek reklamcılara firma arıyorum ...
adana da dijital folyo branda afiş bilbord basabilecek reklamcılara firma arıyorum
|
Sponsor Links |
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Sponsor Links |
görüşelim kardeş ben k.maraşta reklamcılık yapıyorum digital baskı makinamda var anlaşırsak fosun baskı basabilirimgörüşelim de size ulaşacagın her hangi bir iletişim adresi vermemişsiniz
arkadaşım çevrenden hiçbi reklamcıyla çalışma istesende istemesende müşteriyi kaybedersin onlar elinden alır demiyorum bu işler böyle o yüzden. bence sen izmir falan çalış çünki kargolar artık bir günde teslimat yapıyor sana daha ucuza ve daha kaliteli olarak işi teslim ederler sende müşteri kaybına uğramadan işini yürütürsün naçizane tavsiyemdir.... internetten denen bu güzel ortamı iyi değerlendir işini internetten gönderirsin aynı gün kargolarlar hayırlı işler dilerim.valla çok haklısınız benim için nerisi oldugunu önemli değil ama uzak yerlerle çalıştınmı sorun yaşıyoruz ondan cevrede bir yer olsun dedim ama bakacagız eger korgo sorununu aşa bilirsek izmirde olur istanbulda ilginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.
İşyeri izmirde olsa olmaz mı. İlla Adana mı olması gerekir. ilgilenirsen *********olur neden olmasın ama korgo sorununu aşamamız fiyatta anlaşmamız ve baskı kalitenizi görmemiz lazım şartlar bir birimize uyarsa olur neden çalışmayalım üniversiteyi manisa okudum hafta sonları hep izmire gelirdik izmiri iyi bilirim reklamcılıgada manisa da ögrendim izmir esnafını severim işine kıymet verir layıkıyla yapmaya calışır. dediğim gibi şartlar uyuşursa çalışırız ben sizi ekledim. onaylayın görüşelim.
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Matbaa Baskı Fiyat Teklifi | bright | Sonuçlanan İlanlar | 9 | 05 Ocak 2011 11:59 |
Baskı fiyat teklifi | ataogul | Sonuçlanan İlanlar | 7 | 06 Mayıs 2010 12:58 |
Nabız Dergisi Baskı Fiyat Teklifi | rfrc | Sonuçlanan İlanlar | 4 | 27 Nisan 2010 11:21 |
Matbaa Baskı Fiyat Teklifi İstiyoruz | DrN | Sonuçlanan İlanlar | 12 | 07 Nisan 2010 22:59 |
Baskı işlerimiz için fiyat teklifi | kvas | Sonuçlanan İlanlar | 8 | 12 Kasım 2009 18:05 |