Deneme Çalışmalar - Afiş çalışmalarım-Evrennist ...
![]() |
Afiş çalışmalarım-Evrennist
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
Üstteki çalışma daha hoş olmuş. alttaki çalışmada aynı efektler kullanmışsın ve ölçüsüz kullanmışsın. onların değerlerini düşürebilir veya stroke efekti verebilirsin( beyaz yazı altına sarımsı efekt pek olmamış ) Daha güzel afişler çıkaracağına eminim. dekupelerin güzel görünüyor. Emeğine sağlık.Başarılar...Alttaki afiş te beyaz yazının üstüne sarı olmasının nedeni tırdan gelen ışık yapmak istemem akşamları arabaların önündeki ışıktan söz ediyorum. onu düşününerek sarıyı kullanmıstım,fakat belli olmuyor sanırım ,dediğin gibi daha güzel olabilirdi kısıtlı zaman için bukadarı oldu
Mesleki anlamda yeniyken dilerseniz şunda anlaşalım. Mesleğimizin adı "Grafikerci" değil, "Grafiker" dir. Çalışmalarınıza dönecek olursak gereksiz efectlere bu kadar yoğunluk vermemenizi öneririm...slm arkdasım mesleki düzeltmene cok güldüm gercekten
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
afiş çalışmalarım The Piyanist / Zirve | karakalemci | Afiş Tasarımı | 7 | 20 Temmuz 2009 20:47 |
afiş çalışmalarım | lightmanxxl07 | Afiş Tasarımı | 15 | 16 Ağustos 2008 16:36 |
afiş çalışmalarım | princess20 | Serbest Çalışmalar | 3 | 08 Kasım 2007 08:49 |
Afiş Çalışmalarım | serseri18 | Afiş Tasarımı | 9 | 24 Ekim 2007 11:00 |