Logo Tasarımları - aktif sağlıklı yaşam merkezi ...
![]() |
aktif sağlıklı yaşam merkezi
|
Sponsor Links |
fizik tedevı ve akapuntur yapılıyo soledıklerınızı dıkkate alıcam tesekkur ederımmcidden 3. olabilir o zaman ama renkler üzerinde oynanmaya ihtiyacı var belki pembe daha çok yakışabilir.. birde farklı fontlarla versiyonlar yaratılabilir düşüncesindeyim...
Sponsor Links |
İlk çalışma bence gayet uygun, Yaşam ve sağlık denilince akıla ilk olarak koşu ve kross tarzı sporlar gelir bence en iyi vurgu, Koşan AdamTeşekkür ederim soyledıklerını dıkkate alıcam benımde 1. en cok hosumam gıtmıstı 3. eh işte dediklerimden di ama yinede farklı yorumlar almak ıstedım
Tabikii o piktogramla olmaz, biraz daha estetik katarsan iyi olur.
Şunu söyliyeyim 3.çalışma Çindeki Pizzacıların logosu gibi duruyor. Hatta altına beijing 2008 yazsan resmi logodan daha iyi olur.
bence birazdaha çalışarak daha iyi şeyler ortaya çıkara bilirsin. ikinci logodaki şekil hoşuma gitti ama sağlıklı yaşamla pek alaka kuramadım birinci logoda da erdemirs'e katılıyorum (banada tekvando salonunu anımsattı)... kolay gelsin...tesekkur ederım uyarılarını dıkkate alıcam
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
aktif, merkezi, sağlıklı, yaşam |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
photoshopta bazı filtreler aktif değil | ars72 | Photoshop | 6 | 23 Ekim 2018 10:50 |
Corel Draw Dersleri: Corel'de aktif büyüteç | thematrix | Corel Draw Dersleri | 24 | 23 Ocak 2009 18:53 |
Aktif olarak Freelance veya Yetiştirilmek Üzere İş arıyorum! | halley | Sonuçlanan İlanlar | 0 | 09 Nisan 2008 14:52 |
ilistratörden corele sağlıklı nasıl aktarım yapacagız ?? | josef29 | Corel Draw | 3 | 11 Mart 2008 09:54 |
Aktif Güvenlik Tarayıcısı | tumer | Yazılım Rehberi | 0 | 18 Haziran 2007 01:24 |