Logo Tasarımları - Alcom Bilgisayar logo çalışması eleştrilerinizi bekliyorum ...
![]() |
Alcom Bilgisayar logo çalışması eleştrilerinizi bekliyorum
|
Sponsor Links |
Bence kendi hakkını yeme
ilk tasarım daha çok hoşuma gitti...Bir kaç rütuşla kullanılabilir, onlarıda şekil üstünde daha net ifade edebilirim.imageshack te sorun çıktığı için başka bir link vermek zorunda kaldım , kusura bakma
1-Üst çizgiyi ALCOM yazısının en üstüyle sıfırla
2-ALCM harflerinin altına katman eklemişsin buda o harflerin zeminde yatık görünmesini sağlamış,yuvarlak vektörün altınada aynı katmandan eklemelisin
3- ikinci çalışmanda m nin altındaki şerit m harfinin sonuna kadar devam ediyo, A harfininde başından itibaren başlamalı
Bunlar benim nacizane fikirlerim. kolay gelsin![]()
![]() |
Etiketler |
alcom, bekliyorum, bilgisayar, Çalışması, eleştrilerinizi, logo |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
El İlanı Serbest Çalışmam Eleştrilerinizi bekliyorum. | serhatkaya | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 30 | 12 Mart 2009 12:49 |
3piramit Logo Çalışması Fikirlerinizi bekliyorum | mcxxx | Logo Tasarımları | 15 | 19 Şubat 2009 19:57 |
Kartvizit Çalışması + Logo Kıroğlu Bilgisayar | _PuNkDeSigN_ | Kartvizit Tasarımları | 7 | 14 Temmuz 2008 10:19 |
Logo çalışması ( Eleştirilerinizi Bekliyorum ) | Red-Blooded | Logo Tasarımları | 18 | 24 Mart 2008 19:27 |
Özbim Bilgisayar Kursu için hazırlanmış bir logo çalışması | By_AbbA | Logo Tasarımları | 11 | 07 Ocak 2008 12:35 |