Logo Tasarımları - AlışVeriş Home ...
![]() |
AlışVeriş Home
|
Sponsor Links |
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Sponsor Links |
Olmamış. Neden derseniz. Çatı çizimini başka bir logodan hatırlıyorum. Logo sitelerinin birinden mi indirdiniz?Logo Sitelerinden Değilde. Bir Logo gördüm hoşuma gitti içinden cektim ama üzerinde değişiklikler yaptım, direk atmadım..
bence buda olmamis neden dersen yazi karakter secimin yanlis bu cok klasik biraz daha az bulunan bir font kullamayi dene + renkler siyah ve kirmizi guzeldir ama burda bence biraz daha canli goze batan bi renk secimi yapmalisin cati olayina gelince bi yerden esinlenmissin sanirim ole yaziyordu degistir bi arkadas yazmis daha farkli sekilde anlatmaya calis bi esya olur bi obje olur yada farkli bisi evi aklina getirecek bisiler ornek olarak bak mesala koctasin logosunu incele derim sade ve anlatimi kuvetli simdiden kolay gelsin daha farkli calismalarida gormek isterim ////Yorumun İçin Çok Sağol Kardeş. Dikkate Alacağım Sölediklerini.. İyi Çalışmalar..
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
alışveriş, home |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
home-interior | graphesra | Fotoğraf - Resim | 4 | 21 Nisan 2010 01:06 |
3D Home V8 (Mimari ) ve maketler | mimar111 | 3D Studio Max | 8 | 15 Aralık 2008 17:40 |
Home office grafiker | Madmasomau | Sonuçlanan İlanlar | 0 | 08 Nisan 2008 17:21 |