Logo Tasarımları - Aziz av bayii logo çalışması ...
![]() |
Aziz av bayii logo çalışması
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
Av malzemeleri dükkanıysa burası neden ambleminizi bir av maltemesinden yola cikarak yapmıyorsunuz.. ?? Çünkü kullandıgınız amblem işi desteklemiyor çok kopukluklar olmuş..
1. logoda siyah üstü sarı beyaz karışan ayak izi okunurlugu bozuyo ve baskıda çok büyün sorunlar çıkartabilecek durumda
2. nin ambleminde ise hiç bir şey belli değil 2 şekil üst üste getirilmiş sadece.. ? Bu kadar mıdır yani.. Fontlarlasa bile oynama gereği bile duymamış fontları direk amblemin yanına yazıp işi bitirmişsiniz..
Çok emek verdiğinizi sanmıyorum.. Kestirip Atılmış bir çalışmaya benziyor başarılar..
kelimelrinde hakılılık payları var ama bi o kadar öylesine yazayım dercesine bi yazı olmuş kurumsal logolarda bir iş yerinin veya firmanın ne sattığı logo olarak koyulmaz logo kurumsal olur ha birin ci logodaki ayak izinde haklısın onu dikkate alacağım 2 de ise fonlarda hala çalışma yapıyorum yorumlarınız için sağolunÖylesine yapılmış gibi gözüken bir işe.. Ancak öylesine bir yorum yapabildim kusura bakmayın!
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Aziz Nesin | shedesign | Biyografiler | 3 | 04 Haziran 2010 15:59 |
NISSAN Bayii Broşür çalışması | Hexen | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 6 | 20 Mart 2009 11:23 |